Vali Çınar MHP'den aday olursa gurur duyarız!

SİYASET 31.10.2018 - 13:09, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 2047+ kez okundu.
 

Vali Çınar MHP'den aday olursa gurur duyarız!

Milliyetçi hareket Partisi İl Başkanı Metin Soydaş, Merkeze çekilen Vali Ahmet Çınar’a MHP’den adaylık teklifi gittiği iddialarını doğrularcasına cevap verdi. “DENGELER ALT ÜST OLUR” Soydaş açıklamasında, “Vali Ahmet Çınar’ın bugün çıkıp ‘adayım’ demesi Zonguldak’ta tüm dengeleri alt üst eder. Zonguldak halkına kendisini bağrına basacaktır. Beyefendinin bugün öyle bir durumda Zonguldak’ı Bartın, Karabük gibi illerin üzerine çıkaracağı kuşkusuzdur” ifadelerini kullandı. “GURUR DUYARIZ” Vali Ahmet Çınar’ın MHP’den aday olmasından gurur duyacaklarını ifade eden MHP’li Soydaş, “Vali Ahmet Çınar’ın MHP’den Zonguldak Belediye Başkan adayı olmasından biz gurur duyarız. Biz teşkilatlarımızla beraber Zonguldak için gece gündüz bu noktada çalışırız. Bu şehrin düzelmesi, çevre illeri geçmesi için tırnaklarımla beraber çalışırım” dedi.

Milliyetçi hareket Partisi İl Başkanı Metin Soydaş, Merkeze çekilen Vali Ahmet Çınar’a MHP’den adaylık teklifi gittiği iddialarını doğrularcasına cevap verdi.

“DENGELER ALT ÜST OLUR”

Soydaş açıklamasında, “Vali Ahmet Çınar’ın bugün çıkıp ‘adayım’ demesi Zonguldak’ta tüm dengeleri alt üst eder. Zonguldak halkına kendisini bağrına basacaktır. Beyefendinin bugün öyle bir durumda Zonguldak’ı Bartın, Karabük gibi illerin üzerine çıkaracağı kuşkusuzdur” ifadelerini kullandı.

“GURUR DUYARIZ”

Vali Ahmet Çınar’ın MHP’den aday olmasından gurur duyacaklarını ifade eden MHP’li Soydaş, “Vali Ahmet Çınar’ın MHP’den Zonguldak Belediye Başkan adayı olmasından biz gurur duyarız. Biz teşkilatlarımızla beraber Zonguldak için gece gündüz bu noktada çalışırız. Bu şehrin düzelmesi, çevre illeri geçmesi için tırnaklarımla beraber çalışırım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.