Vali Çınar'dan bilgisayar sözü!

02.10.2018 - 15:59, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 1868+ kez okundu.
 

Vali Çınar'dan bilgisayar sözü!

Zonguldak Valisi Ahmet ÇINAR, Eceler köyünde bir dizi ziyarette bulunarak köy halkı ile buluştu. Vali Ahmet ÇINAR, ilk olarak yapımı tamamlanan “Yöresel Ürünler Satış Yeri”ni inceleyerek ilgililerden bilgi aldı. Daha sonra Ahmet Kayhan İlk ve Orta Okulunu ziyaret edip öğretmenlerle bir araya gelerek sohbet etti. Sınıfları gezerek okul hakkında bilgi alan Vali ÇINAR, okul bilgisayar sınıfına bilgisayar alma sözü verdi. Yapımı devam eden Eceler Merkez Camiisinde de incelemelerde bulundu. Vali Çınar’a, inceleme ve ziyaretlerinde Vali Yardımcısı Ömer Bedrettin  SAĞSÖZ ile İl Genel Meclis Üyeleri ve ilgili daire müdürleri eşlik etti.

Zonguldak Valisi Ahmet ÇINAR, Eceler köyünde bir dizi ziyarette bulunarak köy halkı ile buluştu. Vali Ahmet ÇINAR, ilk olarak yapımı tamamlanan “Yöresel Ürünler Satış Yeri”ni inceleyerek ilgililerden bilgi aldı. Daha sonra Ahmet Kayhan İlk ve Orta Okulunu ziyaret edip öğretmenlerle bir araya gelerek sohbet etti. Sınıfları gezerek okul hakkında bilgi alan Vali ÇINAR, okul bilgisayar sınıfına bilgisayar alma sözü verdi. Yapımı devam eden Eceler Merkez Camiisinde de incelemelerde bulundu.

Vali Çınar’a, inceleme ve ziyaretlerinde Vali Yardımcısı Ömer Bedrettin  SAĞSÖZ ile İl Genel Meclis Üyeleri ve ilgili daire müdürleri eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.