Vali Bektaş incelemelerde bulundu

15.10.2019 - 10:42, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2872+ kez okundu.
 

Vali Bektaş incelemelerde bulundu

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş ÇAYTAŞ’ta incelemelerde bulundu. Zonguldak,  Çaycuma İlçesi, Filyos beldesinde faaliyet göstermekte olan ve kuru sistem olarak alümina silikat esaslı ateşe dayanıklı refrakter malzeme üreten ÇAYTAŞ Ateş Tuğla fabrikasını gezerek incelemelerde bulundu. Fabrika yetkililerinden yapılan üretim konusunda bilgi alan ValiErdoğan Bektaş, kendilerine iş hayatında kolaylıklar ve başarılar diledi. Vali Erdoğan Bektaş’ın ziyaret ve incelemesine Çaycuma Kaymakamı Muharrem Coşgun, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Gönen Süslü, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal’da eşlik ettiler.

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş ÇAYTAŞ’ta incelemelerde bulundu. Zonguldak,  Çaycuma İlçesi, Filyos beldesinde faaliyet göstermekte olan ve kuru sistem olarak alümina silikat esaslı ateşe dayanıklı refrakter malzeme üreten ÇAYTAŞ Ateş Tuğla fabrikasını gezerek incelemelerde bulundu. Fabrika yetkililerinden yapılan üretim konusunda bilgi alan ValiErdoğan Bektaş, kendilerine iş hayatında kolaylıklar ve başarılar diledi.

Vali Erdoğan Bektaş’ın ziyaret ve incelemesine Çaycuma Kaymakamı Muharrem Coşgun, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Gönen Süslü, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal’da eşlik ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.