Vali Bektaş çalışmaların sürdüğünü belirtti

11.09.2019 - 13:44, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3090+ kez okundu.
 

Vali Bektaş çalışmaların sürdüğünü belirtti

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Sapça köyü mevkisindeki çöp tesisini inceledi. Vali Erdoğan Bektaş, atıktan üretilen yakıt ve mekanik ayrıştırma tesisi ihalesinin yakın süreçte yapılacağı müjdesini verdi. Çöp gazından elektrik üretiminin de artarak devam ettiğine vurgu yapan Bektaş, "Aty, atıktan türetilen yakıt ve mekanik ayrıştırma tesisi ihalesi yakında. Elektrik tesisi ihalesi tamamlanıyor. Sızıntı suyu arıtma işi ihaleye çıktı. Çöp transfer işi ihalesi önümüzdeki hafta. Çağdaş iyi bir çöp tesisine ulaşma çabamız aralıksız sürüyor.Bu ekip bizim çöp ekibimiz. Uzun süredir yapımı devam eden ikinci lot tamamlandı ve bugün ilk çöpü ikinci lota döktük. Birinci lot örtülüyor. Tıbbi atık tesisi aktif. Çöp gazından elektrik üretimi artarak devam ediyor" ifadelerine yer verdi.

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Sapça köyü mevkisindeki çöp tesisini inceledi.
Vali Erdoğan Bektaş, atıktan üretilen yakıt ve mekanik ayrıştırma tesisi ihalesinin yakın süreçte yapılacağı müjdesini verdi. Çöp gazından elektrik üretiminin de artarak devam ettiğine vurgu yapan Bektaş, "Aty, atıktan türetilen yakıt ve mekanik ayrıştırma tesisi ihalesi yakında. Elektrik tesisi ihalesi tamamlanıyor. Sızıntı suyu arıtma işi ihaleye çıktı. Çöp transfer işi ihalesi önümüzdeki hafta. Çağdaş iyi bir çöp tesisine ulaşma çabamız aralıksız sürüyor.Bu ekip bizim çöp ekibimiz. Uzun süredir yapımı devam eden ikinci lot tamamlandı ve bugün ilk çöpü ikinci lota döktük. Birinci lot örtülüyor. Tıbbi atık tesisi aktif. Çöp gazından elektrik üretimi artarak devam ediyor" ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.