Uysal, Paul Larue ile görüştü!

24.09.2018 - 00:31, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 3522+ kez okundu.
 

Uysal, Paul Larue ile görüştü!

14-16 Eylül 2018 tarihlerinde düzenlenen  Düren Şehir  Festivali, yoğun halk ve kardeşkent heyetlerininde iştirakı ile kalabalık bir katılım gerçekleşti.   Demircan, Duman, Gülyaz ve Yıldırım aileleri öncülük ediyorlar ! Karadeniz Ereğli’ nin Düren ile yakın ilişkilerini Kadir Demircan, Niyazi Gülyaz aracılığı ile seviyeli şekilde sürdürürken, Ereğli Stantı tanıttı. Festivalde dikkati çeken Kardeşkent delegasyonları arasında en üst seviyede katılan Kdz. Ereğli ilçemizin Belediye Başkan Op.Dr. Hüseyin Uysal, eşi ile Meclis üyeleri Hasan Pınarcık, Mustafa Şentürk,Nezih Anıl , Fikret Fota ‘dan oluşan delegasyonu etkinliğin son gününde Avrupa Zonguldaklılar Derneği ziyaret etmesiyle Kdz.Ereğli adına geniş sayıda katılım Düren Belediyesi tarafından sevinçle karşıladığı görüldü. Uzun süre Belediye başkanı Paul Larue görüşen Başkan Karakulak daha sonra halkla ilişkilerden sorumlu Sabine Kieven ve Kadir Demircan ile görüşmelerde bulunan Dernek heyetimiz bundan sonraki süreçte birlikte Kardeşkent organizasyonlarında daha aktif yer alınması için gereğinin yapılacağı belirtildi. Avrupa Zonguldaklılar Derneği Başkanı Mehmet Karakulak ve yöneticilerinin SG Türkischer SV  maçını izledikten sonra Kdz.Ereğli adına Düren kentinden gelen Belediye başkanı ve Delegasyon üyeleri ile yaptığı görüşmede, “4 Yıldır ilişkilerde cansızlık vardı bugün biz Dernek olarak son anda aranıza katılıyoruz iki kentin çıkarına olan bu ilişkinin canlandırılması gerekir” derken, Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Dr. H. Uysal ” iki tarafta tabiiki eksiklikler görülüyor. Biz sizin Dernek olarak katıldığınız karşılaşmaya davet edildik sonra katılmama kararı aldık. İkili ilişkilerdeki eksiklikler telafi edilecektir. Biz burada geniş ve üst seviyede Protokoldeyiz. Bu da Düren Belediyesi tarafından sevinçle karşılandığı görüldü ” ifadelerini kullandı .

14-16 Eylül 2018 tarihlerinde düzenlenen  Düren Şehir  Festivali, yoğun halk ve kardeşkent heyetlerininde iştirakı ile kalabalık bir katılım gerçekleşti.

 

Demircan, Duman, Gülyaz ve Yıldırım aileleri öncülük ediyorlar !

Karadeniz Ereğli’ nin Düren ile yakın ilişkilerini Kadir Demircan, Niyazi Gülyaz aracılığı ile seviyeli şekilde sürdürürken, Ereğli Stantı tanıttı.

Festivalde dikkati çeken Kardeşkent delegasyonları arasında en üst seviyede katılan Kdz. Ereğli ilçemizin Belediye Başkan Op.Dr. Hüseyin Uysal, eşi ile Meclis üyeleri Hasan Pınarcık, Mustafa Şentürk,Nezih Anıl , Fikret Fota ‘dan oluşan delegasyonu etkinliğin son gününde Avrupa Zonguldaklılar Derneği ziyaret etmesiyle Kdz.Ereğli adına geniş sayıda katılım Düren Belediyesi tarafından sevinçle karşıladığı görüldü.

Uzun süre Belediye başkanı Paul Larue görüşen Başkan Karakulak daha sonra halkla ilişkilerden sorumlu Sabine Kieven ve Kadir Demircan ile görüşmelerde bulunan Dernek heyetimiz bundan sonraki süreçte birlikte Kardeşkent organizasyonlarında daha aktif yer alınması için gereğinin yapılacağı belirtildi.

Avrupa Zonguldaklılar Derneği Başkanı Mehmet Karakulak ve yöneticilerinin SG Türkischer SV  maçını izledikten sonra Kdz.Ereğli adına Düren kentinden gelen Belediye başkanı ve Delegasyon üyeleri ile yaptığı görüşmede, “4 Yıldır ilişkilerde cansızlık vardı bugün biz Dernek olarak son anda aranıza katılıyoruz iki kentin çıkarına olan bu ilişkinin canlandırılması gerekir” derken, Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Dr. H. Uysal ” iki tarafta tabiiki eksiklikler görülüyor. Biz sizin Dernek olarak katıldığınız karşılaşmaya davet edildik sonra katılmama kararı aldık. İkili ilişkilerdeki eksiklikler telafi edilecektir. Biz burada geniş ve üst seviyede Protokoldeyiz. Bu da Düren Belediyesi tarafından sevinçle karşılandığı görüldü ” ifadelerini kullandı .

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.