Ulusal medyaya konu oldu aynısı Zonguldak'ta oldu!

21.10.2018 - 13:54, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 2266+ kez okundu.
 

Ulusal medyaya konu oldu aynısı Zonguldak'ta oldu!

Önceki gün ulusal medyada haber olan ‘Parke üzerine asfalt dökümü’ haberinin ardından benzer bir uygulamanın Zonguldak’ta yapılması dikkatlerden kaçmadı. Kozlu Belediyesi tarafından ilçe genelinde devam eden asfalt çalışmalarında ‘Leb-i Derya Evleri’ önünde parke taşların kaldırılmadan üstüne asfalt dökülmesi manidar bulundu. Yol yapımlarında böyle bir tekniğin kullanılıp kullanılmadığı henüz bilinmezken bazı vatandaşlar duruma tepki gösterdi. Ulusal medyaya yansıyan haberde ise CHP’li Kartal Belediyesi estetik görünüme sahip sokağı asfaltlayarak zifte boğmuştu.

Önceki gün ulusal medyada haber olan ‘Parke üzerine asfalt dökümü’ haberinin ardından benzer bir uygulamanın Zonguldak’ta yapılması dikkatlerden kaçmadı. Kozlu Belediyesi tarafından ilçe genelinde devam eden asfalt çalışmalarında ‘Leb-i Derya Evleri’ önünde parke taşların kaldırılmadan üstüne asfalt dökülmesi manidar bulundu. Yol yapımlarında böyle bir tekniğin kullanılıp kullanılmadığı henüz bilinmezken bazı vatandaşlar duruma tepki gösterdi.

Ulusal medyaya yansıyan haberde ise CHP’li Kartal Belediyesi estetik görünüme sahip sokağı asfaltlayarak zifte boğmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.