Ulan hepiniz oradaydınız be!

SİYASET 04.12.2018 - 22:10, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 2210+ kez okundu.
 

Ulan hepiniz oradaydınız be!

Zonguldak’ta son günlerde medyaya yansıyan haberlerde 2013 yılında FETÖCÜLER tarafından gerçekleştirilen Türkçe Olimpiyatları fotoğrafları üzerinden yapılan algı haberlerinin ardından yeni fotoğrafların ortaya çıkması ile ‘iki kişiye’ yıkılmayan çalışan organizasyonun Zonguldak siyaset ve bürokrasisinin geniş katılımı ile yapıldığı tozlu arşivlerden çıkarılarak kamuoyuna tekrar hatırlatıldı. “ULAN HEPİNİZ ORDAYDINIZ BE!” O dönemde Zonguldak’ta yapılan etkinliğe geniş katılım sağlanırken sağ ve sol görüşten isimlerin de etkinlikte özellikle protokolde yer aldığı görüldü. Özellikle CHP’li Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’in de organizasyonda yer alması “Ulan hepiniz oradaydınız be” yorumunu beraberinde getirdi. Akdemir’in organizasyon hakkında özellikle kullandığı “Bunu bize yaşatanları yürekten kutluyorum” kelimeleri o dönem yerel haber sitelerinde başlıkları süslenmişti. “AKDEMİR NE OLACAK?” Ancak Zonguldak’ta büyük bir katılım ile gerçekleştirilen organizasyonun iki kişi üzerine yıkılmak istenmesi ise art niyet olarak hafızalara kazındı. Bazı haber kaynaklarında ‘Olimpiyatlara sponsor oldu!’ şeklinde yapılan haberlerin ardından Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’in ise organizasyonda herhangi bir rolünün olup olmaması değil belediye başkanı olarak ev sahibi olması gerçeği buz gibi ortada duruyor.    

Zonguldak’ta son günlerde medyaya yansıyan haberlerde 2013 yılında FETÖCÜLER tarafından gerçekleştirilen Türkçe Olimpiyatları fotoğrafları üzerinden yapılan algı haberlerinin ardından yeni fotoğrafların ortaya çıkması ile ‘iki kişiye’ yıkılmayan çalışan organizasyonun Zonguldak siyaset ve bürokrasisinin geniş katılımı ile yapıldığı tozlu arşivlerden çıkarılarak kamuoyuna tekrar hatırlatıldı.

“ULAN HEPİNİZ ORDAYDINIZ BE!”

O dönemde Zonguldak’ta yapılan etkinliğe geniş katılım sağlanırken sağ ve sol görüşten isimlerin de etkinlikte özellikle protokolde yer aldığı görüldü. Özellikle CHP’li Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’in de organizasyonda yer alması “Ulan hepiniz oradaydınız be” yorumunu beraberinde getirdi. Akdemir’in organizasyon hakkında özellikle kullandığı “Bunu bize yaşatanları yürekten kutluyorum” kelimeleri o dönem yerel haber sitelerinde başlıkları süslenmişti.

“AKDEMİR NE OLACAK?”

Ancak Zonguldak’ta büyük bir katılım ile gerçekleştirilen organizasyonun iki kişi üzerine yıkılmak istenmesi ise art niyet olarak hafızalara kazındı. Bazı haber kaynaklarında ‘Olimpiyatlara sponsor oldu!’ şeklinde yapılan haberlerin ardından Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’in ise organizasyonda herhangi bir rolünün olup olmaması değil belediye başkanı olarak ev sahibi olması gerçeği buz gibi ortada duruyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.