Turanlı'dan kritik mesajlar!

01.04.2020 - 01:07, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3044+ kez okundu.
 

Turanlı'dan kritik mesajlar!

Zonguldak İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı sosyal medya üzerinden Pazarcı esnafının faaliyetlerine ilişkin değerlendirmede bulundu.   Emniyet Müdürü Turanlı açıklamasında, “KARARLI OLMAYA İHTİYAÇ VAR. Kararsız kalmak BEDELLİ, Kararlı olmak BEDELSİZDİR! Zonguldak artık evinde kal! Pazarcı esnafımız “fotoğrafı” biliyor; anladılar. Dinlediler anladılar ve Karar vererek ve milletimiz için gerekli olan bu çaba, bu gayret doğrultusunda üzerlerine düşenin gereğini yaptılar onlara teşekkür ediyoruz” dedi.

Zonguldak İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı sosyal medya üzerinden Pazarcı esnafının faaliyetlerine ilişkin değerlendirmede bulundu.

 

Emniyet Müdürü Turanlı açıklamasında, “KARARLI OLMAYA İHTİYAÇ VAR. Kararsız kalmak BEDELLİ, Kararlı olmak BEDELSİZDİR! Zonguldak artık evinde kal! Pazarcı esnafımız “fotoğrafı” biliyor; anladılar. Dinlediler anladılar ve Karar vererek ve milletimiz için gerekli olan bu çaba, bu gayret doğrultusunda üzerlerine düşenin gereğini yaptılar onlara teşekkür ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.