TTK ve Eren Enerji anlaşma sağladı

20.02.2020 - 12:42, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2472+ kez okundu.
 

TTK ve Eren Enerji anlaşma sağladı

Zonguldak’ta Çatalağzı Termik Santralinin kapatılmasının ardından Türkiye Taşkömürü Kurumu’ndan alınacak kömür miktarı düşmesi beklenirken TTK’nın elinde kalan kömür stokunu kime satacağı merak ediliyordu. TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu, TTK Yönetimi’nin Eren Enerji ile anlaştığını belirterek günde 500 ton kömür verilmesi yönünde anlaşıldığını duyurdu. Bu anlaşmaya göre günde 500 ton kömür Eren Enerjiye satılırken ÇATES’in yeniden faaliyete geçene kadar stoklamaya başlaması üzerine anlaşmanın tekrar ne zaman yenileneceği merak ediliyor.

Zonguldak’ta Çatalağzı Termik Santralinin kapatılmasının ardından Türkiye Taşkömürü Kurumu’ndan alınacak kömür miktarı düşmesi beklenirken TTK’nın elinde kalan kömür stokunu kime satacağı merak ediliyordu.

TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu, TTK Yönetimi’nin Eren Enerji ile anlaştığını belirterek günde 500 ton kömür verilmesi yönünde anlaşıldığını duyurdu.

Bu anlaşmaya göre günde 500 ton kömür Eren Enerjiye satılırken ÇATES’in yeniden faaliyete geçene kadar stoklamaya başlaması üzerine anlaşmanın tekrar ne zaman yenileneceği merak ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.