Trafikte sık sık canlı yayın da yapıyordu

09.06.2020 - 11:08, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3431+ kez okundu.
 

Trafikte sık sık canlı yayın da yapıyordu

Zonguldak-Ankara Karayolunda 10 yaşındaki çocuğun yaşamını yitirdiği kazada, kusurlu görülen araç sürücüsü Hanife Yılmaz çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Hemşire Yılmaz, ifadesinde suçsuz olduğunu savundu. Yılmaz ifadesinde, “25 senelik direksiyon hocasıyım. Kendi şeridimde gidiyordum. Zaten bir gün önce Bartın’a gittim. O yolu biliyorum. Yolda duba vardı. Ayrıca yapım çalışması vardı. Kemerim takılıydı. Karşıdan araç geliyor bana çarpacağını anladım. Tutulan raporu kesinlikle kabul etmiyorum” ifadelerini kullanmıştı.   Ancak Hanife Yılmaz’ın sosyal medya hesabında araç kullanırken sık sık canlı yayın yaptığı dikkatlerden kaçmadı. Takipçileri ile araç kullanırken sohbet eden Yılmaz’ın her an bir kazaya davetiye çıkarabileceği yorumları yapılmıştı.

Zonguldak-Ankara Karayolunda 10 yaşındaki çocuğun yaşamını yitirdiği kazada, kusurlu görülen araç sürücüsü Hanife Yılmaz çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Hemşire Yılmaz, ifadesinde suçsuz olduğunu savundu. Yılmaz ifadesinde, “25 senelik direksiyon hocasıyım. Kendi şeridimde gidiyordum. Zaten bir gün önce Bartın’a gittim. O yolu biliyorum. Yolda duba vardı. Ayrıca yapım çalışması vardı. Kemerim takılıydı. Karşıdan araç geliyor bana çarpacağını anladım. Tutulan raporu kesinlikle kabul etmiyorum” ifadelerini kullanmıştı.

 

Ancak Hanife Yılmaz’ın sosyal medya hesabında araç kullanırken sık sık canlı yayın yaptığı dikkatlerden kaçmadı. Takipçileri ile araç kullanırken sohbet eden Yılmaz’ın her an bir kazaya davetiye çıkarabileceği yorumları yapılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.