TOKİ'den TTK'ya teşekkür

24.09.2018 - 17:46, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 2578+ kez okundu.
 

TOKİ'den TTK'ya teşekkür

TTK –TOKİ İşbirliği ile gerçekleşen kentsel  dönüşüm projesin de kuralar çekildi. TOKİ ‘den TTK ‘ya teşekkür Belediyenin içinde olmadığı proje de TOKİ yetkilileri yardımları sebebi ile TTK ‘ya teşekkür ederek, TTK’ nın  desteği olmasa bu aşamaya henüz gelemezdik. dedi. Okan Girgin’in anlaşılmaz açıklaması, Bugüne kadar TTK ‘nın yaptıkları için sürekli teşekkür eden, bizim hakkımızı  TTK korudu. Hak sahiplerine sahip çıktı diyen, başı sıkıştığında hak sahiplerini alıp,  TTTK !ya giderek sorunların çözümü için çalışan  ve TTK yetkilileri ile birlikte defalarca TOKİ’ye giden Çınartepe muhtarı Okan Girgin’in TTK aradan çıksın diye açıklama yapmasına kimse anlam veremedi. Sosyal medya hesabından defalarca kura çekilişinin nerede , saati ve tarihine kadar duyurusunu yapan Okan girgin’ in daha sonra kura çekilişi için bize haber verilmedi demesi de anlaşılamamıştır. Üzülmez TOKİ projesinin birinci etap kura çekimi başarı ile yapılmıştır. Hak sahipleri kura ile konutlarının seçimi yapmıştır. Zonguldak en önemli kentsel projesi olarak adlandırılan, ilk etap adına mutlu sona ulaşmıştır.

TTK –TOKİ İşbirliği ile gerçekleşen kentsel  dönüşüm projesin de kuralar çekildi.

TOKİ ‘den TTK ‘ya teşekkür

Belediyenin içinde olmadığı proje de TOKİ yetkilileri yardımları sebebi ile TTK ‘ya teşekkür ederek, TTK’ nın  desteği olmasa bu aşamaya henüz gelemezdik. dedi.

Okan Girgin’in anlaşılmaz açıklaması,

Bugüne kadar TTK ‘nın yaptıkları için sürekli teşekkür eden, bizim hakkımızı  TTK korudu. Hak sahiplerine sahip çıktı diyen, başı sıkıştığında hak sahiplerini alıp,  TTTK !ya giderek sorunların çözümü için çalışan  ve TTK yetkilileri ile birlikte defalarca TOKİ’ye giden Çınartepe muhtarı Okan Girgin’in TTK aradan çıksın diye açıklama yapmasına kimse anlam veremedi.

Sosyal medya hesabından defalarca kura çekilişinin nerede , saati ve tarihine kadar duyurusunu yapan Okan girgin’ in daha sonra kura çekilişi için bize haber verilmedi demesi de anlaşılamamıştır.

Üzülmez TOKİ projesinin birinci etap kura çekimi başarı ile yapılmıştır. Hak sahipleri kura ile konutlarının seçimi yapmıştır. Zonguldak en önemli kentsel projesi olarak adlandırılan, ilk etap adına mutlu sona ulaşmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.