Tedaviden dönen aile kaza geçirdi: 1 ölü, 2 yaralı

27.07.2020 - 07:43, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3216+ kez okundu.
 

Tedaviden dönen aile kaza geçirdi: 1 ölü, 2 yaralı

İstanbul'dan Kastamonu'nun İnebolu ilçesine gelen aile, Araç ilçesinde kaza geçirdi. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, eşi Fatma B.’yi tedavi için İstanbul'a getiren Mustafa B. ve kızı E.B, sabah saatlerinde İnebolu'ya dönmek için İstanbul’dan yola çıktı. E.B'nin kullandığı otomobil, Araç-Kastamonu karayolu Kanlıgöl mevkisinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Kazada Fatma B. hayatını kaybederken sürücü E.B. ve Mustafa B. yaralandı. Yaralılar tedavilerinin ardından taburcu edilirken kazada hayatını kaybeden Fatma B.’nin cenazesi ise morga kaldırıldı.

İstanbul'dan Kastamonu'nun İnebolu ilçesine gelen aile, Araç ilçesinde kaza geçirdi. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, eşi Fatma B.’yi tedavi için İstanbul'a getiren Mustafa B. ve kızı E.B, sabah saatlerinde İnebolu'ya dönmek için İstanbul’dan yola çıktı. E.B'nin kullandığı otomobil, Araç-Kastamonu karayolu Kanlıgöl mevkisinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Kazada Fatma B. hayatını kaybederken sürücü E.B. ve Mustafa B. yaralandı.
Yaralılar tedavilerinin ardından taburcu edilirken kazada hayatını kaybeden Fatma B.’nin cenazesi ise morga kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.