Tam 5 Bin 889 lira ceza yedi!

ASAYİŞ 02.11.2018 - 13:06, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 1664+ kez okundu.
 

Tam 5 Bin 889 lira ceza yedi!

Zonguldak’ ta gece yasadışı far avı yapan şahsa Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) 10. Bölge Müdürlüğü Zonguldak İl Şube Müdürlüğünce 5 bin 889 lira idari yaptırım uygulandı. DKMP Zonguldak Av Koruma ve Kontrol Ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, Zonguldak’ın Devrek ilçesi Buldandere mevkiinde gece, yasadışı far avı yaparken yakalanan şahsa 5 bin 889 lira idari yaptırım uygulandı. Ayrıca İl Şube Müdürlüğü tarafından şahsın, yasadışı far avında kullandığı tespit edilen otomobile, av sırasında kullandığı yasadışı tüfek ve fenere de mülkiyetinin kamuya geçirilmesi maksadıyla el konuldu.

Zonguldak’ ta gece yasadışı far avı yapan şahsa Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) 10. Bölge Müdürlüğü Zonguldak İl Şube Müdürlüğünce 5 bin 889 lira idari yaptırım uygulandı.

DKMP Zonguldak Av Koruma ve Kontrol Ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, Zonguldak’ın Devrek ilçesi Buldandere mevkiinde gece, yasadışı far avı yaparken yakalanan şahsa 5 bin 889 lira idari yaptırım uygulandı. Ayrıca İl Şube Müdürlüğü tarafından şahsın, yasadışı far avında kullandığı tespit edilen otomobile, av sırasında kullandığı yasadışı tüfek ve fenere de mülkiyetinin kamuya geçirilmesi maksadıyla el konuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.