Talep patladı, Metro ek seferlere başladı!

13.08.2019 - 23:18, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2709+ kez okundu.
 

Talep patladı, Metro ek seferlere başladı!

Türkiye’nin ve Zonguldak’ın en köklü taşımacılık şirketlerinden olan Metro Turizm, bayramda patlayan taleplere ek seferler ile cevap veriyor. Kurban Bayramında yaşanan talep patlamasının ardından güvenle vatandaşlara hizmet eden ayrıca Türkiye’nin her noktasına seyahat fırsatı sunan Metro Turizm bu bayram da vatandaşların en gözde firmaları arasında yer aldı.  “ZONGULDAK’TAN HER YERE”   Türkiye genelinde özellikle diğer otobüs firmalarında yaşanan can güvenliği ihlalleri sebebiyle konfor ve güvenli ulaşım alt yapısını daha da artıran Metro Turizm açtığı ilave seferler ile vatandaşları istedikleri noktaya götürüyor. Metro turizm Zonguldak’tan her şehire  vatandaşları ek seferler sayesinde sevdikleri ile buluşturmaya Kurban Bayramın’da da devam ediyor.

Türkiye’nin ve Zonguldak’ın en köklü taşımacılık şirketlerinden olan Metro Turizm, bayramda patlayan taleplere ek seferler ile cevap veriyor. Kurban Bayramında yaşanan talep patlamasının ardından güvenle vatandaşlara hizmet eden ayrıca Türkiye’nin her noktasına seyahat fırsatı sunan Metro Turizm bu bayram da vatandaşların en gözde firmaları arasında yer aldı. 

“ZONGULDAK’TAN HER YERE”
 

Türkiye genelinde özellikle diğer otobüs firmalarında yaşanan can güvenliği ihlalleri sebebiyle konfor ve güvenli ulaşım alt yapısını daha da artıran Metro Turizm açtığı ilave seferler ile vatandaşları istedikleri noktaya götürüyor. Metro turizm Zonguldak’tan her şehire  vatandaşları ek seferler sayesinde sevdikleri ile buluşturmaya Kurban Bayramın’da da devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.