Şok çıkış! Böyle olursa seçimi kazanamayız!

03.02.2019 - 13:41, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 2367+ kez okundu.
 

Şok çıkış! Böyle olursa seçimi kazanamayız!

Zonguldak’ta Millet İttifakı iş birliği için görüşmelere devam ederken İYİ Parti il başkanı eski yardımcısı ve belediye meclis aday adayı Meftun Sayılı’dan şok bir çıkış geldi. CHP Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz’ın ittifak ruhuna göre hareket etmediğini iddia eden Sayılı bu şekilde giderse CHP’nin Zonguldak’ta seçim kaybedeceğini öne sürdü. “YAVUZYILMAZ YUKARIDAN BAKMASIN” Sayılı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “CHP'li dostlarımıza bir konuyu çok net bir şekilde anlatmak istiyorum. Zonguldak Belediye Başkanlığı'nı tek başına kazanmanız mümkün değil. Açık ve net! Eğer CHP İl ve ilçe başkanlığı ile milletvekilimiz Deniz Yavuzyılmaz İYİ Parti'ye üstenci bakıştan vaz geçmez ve ittifak bilinci içinde hareket etmezlerse, hep birlikte Zonguldak'ta hüsrana uğramamız kaçınılmazdır. Lütfen küçük hesaplardan uzaklaşarak Zonguldak'ın geleceğini, daha da önemlisi ülkemizin geleceğini düşünerek daha uyumlu bir güç birliğini tesis etmeye çalışın. Bu konuda atacağınız olumlu adımlar için tüm İYİ Partili seçmenler ve namuslu yurttaşların arkanızda olacağına inanıyorum” dedi.

Zonguldak’ta Millet İttifakı iş birliği için görüşmelere devam ederken İYİ Parti il başkanı eski yardımcısı ve belediye meclis aday adayı Meftun Sayılı’dan şok bir çıkış geldi. CHP Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz’ın ittifak ruhuna göre hareket etmediğini iddia eden Sayılı bu şekilde giderse CHP’nin Zonguldak’ta seçim kaybedeceğini öne sürdü.

“YAVUZYILMAZ YUKARIDAN BAKMASIN”

Sayılı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “CHP'li dostlarımıza bir konuyu çok net bir şekilde anlatmak istiyorum. Zonguldak Belediye Başkanlığı'nı tek başına kazanmanız mümkün değil. Açık ve net! Eğer CHP İl ve ilçe başkanlığı ile milletvekilimiz Deniz Yavuzyılmaz İYİ Parti'ye üstenci bakıştan vaz geçmez ve ittifak bilinci içinde hareket etmezlerse, hep birlikte Zonguldak'ta hüsrana uğramamız kaçınılmazdır. Lütfen küçük hesaplardan uzaklaşarak Zonguldak'ın geleceğini, daha da önemlisi ülkemizin geleceğini düşünerek daha uyumlu bir güç birliğini tesis etmeye çalışın. Bu konuda atacağınız olumlu adımlar için tüm İYİ Partili seçmenler ve namuslu yurttaşların arkanızda olacağına inanıyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.