Siz bu adamı ihraç etmemiş miydiniz, nasıl oy kullandı!

26.01.2020 - 18:51, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2483+ kez okundu.
 

Siz bu adamı ihraç etmemiş miydiniz, nasıl oy kullandı!

İYİ Parti’de kongre süreci devam ederken Zonguldak İl Binasında gün içinde delege seçimleri gerçekleştirildi. Yoğun bir katılım ile gerçekleştirilen delege seçimlerinde parti için muhalefette oyunu kullandı.   Günün en dikkat çeken detayı ise İYİ Parti Merkez İlçe eski Başkanı Serhat Yıldırım’ın oy kullanması oldu. Daha önce partiden ihraç edildiği açıklanan ve hatta basına da servis edilen olay sonrası Yıldırım’ın nasıl oy kullandığı ise akıllarda soru işretleri yarattı. Yaşanan gelişmeler ışığında Serhat Yıldırım ihraç ‘edilemediği’ gerçeği de ortaya çıkmış oldu.   Yerel basına 7 Aralık tarihinde yansıyan haberde, “27. Dönem İYİ Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Batu Müftüoğlu ve eski Merkez İlçe Başkanı Serhat Yıldırım’ın da aralarında bulunduğu 6 kişi İYİ Parti’den ihraç edildi” ifadeleri kullanılmıştı.

İYİ Parti’de kongre süreci devam ederken Zonguldak İl Binasında gün içinde delege seçimleri gerçekleştirildi. Yoğun bir katılım ile gerçekleştirilen delege seçimlerinde parti için muhalefette oyunu kullandı.

 

Günün en dikkat çeken detayı ise İYİ Parti Merkez İlçe eski Başkanı Serhat Yıldırım’ın oy kullanması oldu. Daha önce partiden ihraç edildiği açıklanan ve hatta basına da servis edilen olay sonrası Yıldırım’ın nasıl oy kullandığı ise akıllarda soru işretleri yarattı. Yaşanan gelişmeler ışığında Serhat Yıldırım ihraç ‘edilemediği’ gerçeği de ortaya çıkmış oldu.

 

Yerel basına 7 Aralık tarihinde yansıyan haberde, “27. Dönem İYİ Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Batu Müftüoğlu ve eski Merkez İlçe Başkanı Serhat Yıldırım’ın da aralarında bulunduğu 6 kişi İYİ Parti’den ihraç edildi” ifadeleri kullanılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.