Sır cinayette yeni gelişme! Valilikten açıklama geldi

30.09.2020 - 11:25, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2951+ kez okundu.
 

Sır cinayette yeni gelişme! Valilikten açıklama geldi

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde 2 kişiyi vurduktan sonra intihara teşebbüs eden Cevat Saydam da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.    Yaşanan gelişmeler üzerine Zonguldak Valiliği'nden konuya ilişkin açıklamada geldi. Yapılan açıklamada, "30/09/2020 günü Alaplı ilçesinde meydana gelen silahla adam öldürme olayında; Yeni Siteler mahallesinde ikamet eden C.K. ile eşi H.K. evlerinde öldürülmüş şekilde bulunmuşlardır.  Söz konusu ikamet adresine yakın bir yerde C.S. isimli vatandaşın kullanmış olduğu bir araç yoldan çıkmış vaziyette bulunmuş, araç içerisinde yapılan kontrolde araç sürücüsünün başından silahla vurulmak suretiyle yaralandığı görülmüştür.  Araç sürücüsü C.S. kaldırılmış olduğu hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştır.  Araç sürücüsü C.S.’nin, ikametlerinde ölü bulunan C.K. ve H.K. çiftini geçmişten kaynaklı bir husumetten dolayı öldürdükten sonra olay yerinden aracıyla kaçarken araç içerisinde intihar girişiminde bulunduğu değerlendirilmekte olup, olaya ilişkin adli tahkikata başlanılmıştır." ifadelerine yer verildi.

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde 2 kişiyi vurduktan sonra intihara teşebbüs eden Cevat Saydam da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 

 

Yaşanan gelişmeler üzerine Zonguldak Valiliği'nden konuya ilişkin açıklamada geldi. Yapılan açıklamada, "30/09/2020 günü Alaplı ilçesinde meydana gelen silahla adam öldürme olayında; Yeni Siteler mahallesinde ikamet eden C.K. ile eşi H.K. evlerinde öldürülmüş şekilde bulunmuşlardır. 
Söz konusu ikamet adresine yakın bir yerde C.S. isimli vatandaşın kullanmış olduğu bir araç yoldan çıkmış vaziyette bulunmuş, araç içerisinde yapılan kontrolde araç sürücüsünün başından silahla vurulmak suretiyle yaralandığı görülmüştür. 
Araç sürücüsü C.S. kaldırılmış olduğu hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştır. 
Araç sürücüsü C.S.’nin, ikametlerinde ölü bulunan C.K. ve H.K. çiftini geçmişten kaynaklı bir husumetten dolayı öldürdükten sonra olay yerinden aracıyla kaçarken araç içerisinde intihar girişiminde bulunduğu değerlendirilmekte olup, olaya ilişkin adli tahkikata başlanılmıştır." ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.