Seyfettin Ceylan, Partimizde üye kaydı bile yoktur

19.04.2019 - 15:00, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 3360+ kez okundu.
 

Seyfettin Ceylan, Partimizde üye kaydı bile yoktur

CHP Kozlu İlçe Başkanı Seyfettin Ceylan, kamuyounda ‘CHP Kozlu Gençlik Kolları Yönetimi istifa etti’ konulu haberle alakalı yaptığı açıklamada, böyle kişilerin ilçe yönetiminde olmadığını ilçe gençlik kolları başkanının da Mertcan Çakat olduğunu ifade etti.  CHP Kozlu İlçe Başkanı Seyfettin Ceylan, partisinin ilçe gençlik kolları başkanının Mertcan Çakat olduğunu ifade ederek, “Sercan Çelik isminde kendisinin gençlik kolları başkanı olduğunu iddia ettiği ve yönetim kurulu olarak aldıkları karar ile istifa ettikleri haberini kamuoyunda okuduk. Ancak bizim 2017 yılından buyana Kozlu ilçesi Gençlik Kolları Başkanımız Mertcan Çakat’tır. Bu kişileri tanımıyoruz. İstifa ettiği söylenilen böyle bir gençlik kolları yönetim kurulunu ve üyelerini de tanımıyoruz. Hatta bu kişilerin ilçe yönetimimizde partimizde üye kaydı dahil bulunmamaktadır. Kamuyounun bilgisine sunuyoruz” dedi. 

CHP Kozlu İlçe Başkanı Seyfettin Ceylan, kamuyounda ‘CHP Kozlu Gençlik Kolları Yönetimi istifa etti’ konulu haberle alakalı yaptığı açıklamada, böyle kişilerin ilçe yönetiminde olmadığını ilçe gençlik kolları başkanının da Mertcan Çakat olduğunu ifade etti. 
CHP Kozlu İlçe Başkanı Seyfettin Ceylan, partisinin ilçe gençlik kolları başkanının Mertcan Çakat olduğunu ifade ederek, “Sercan Çelik isminde kendisinin gençlik kolları başkanı olduğunu iddia ettiği ve yönetim kurulu olarak aldıkları karar ile istifa ettikleri haberini kamuoyunda okuduk. Ancak bizim 2017 yılından buyana Kozlu ilçesi Gençlik Kolları Başkanımız Mertcan Çakat’tır. Bu kişileri tanımıyoruz. İstifa ettiği söylenilen böyle bir gençlik kolları yönetim kurulunu ve üyelerini de tanımıyoruz. Hatta bu kişilerin ilçe yönetimimizde partimizde üye kaydı dahil bulunmamaktadır. Kamuyounun bilgisine sunuyoruz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.