'Şenol sana diyorum Erdal sen duy' tadında açıklama

27.06.2020 - 21:19, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3696+ kez okundu.
 

'Şenol sana diyorum Erdal sen duy' tadında açıklama

İYİ Parti Zonguldak İl Yönetim Kurulu üyesi Erdal Gülay, İYİ Parti Devrek ilçe eski Başkanı Şenol Barutcu’nun Trabzon kökenli vatandaşları hedef alan şovenist paylaşımlarına ateş püskürmüş İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen’i de hedef alan açıklamalarda bulunmuştu. Yaşanan sıcak gelişmelerin ardından İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen’den akşam saatlerinde KARAR67’ye açıklama yapıldı.   PARTİ İLKERLERİNE UYGU DAVRANIŞ SERGİLEMEDİ   Erkmen açıklamasında, “  Partimiz Devrek teşkilatı üyesi bir kişinin daha öncede birkaç kez uyarılmasına rağmen partimiz birlik ve beraberliğini zarar verici yazılar yazıp sosyal medyada yazılı ve görsel paylaşımlarda bulunmakta ısrar etmesi ve de en son yaptığı paylaşımın partimizde hiç kimsenin benimsemediği üstelik biz birlik beraberlik derken ayrımcılık yapan paylaşımı nedeniyle başkanlığımca ihraç talebiyle Disiplin kuruluna sevk edilmiştir. Ve bu konuda basın duyurusu yapılarak kamuoyuyla paylaşılmıştır.  Ekte Partimiz resmi sayfasında da görebileceğiniz duyurumuz mevcuttur. Dolayısıyla Partimizde kesinlikle ayrışma değil partimiz genel politikalarına uygun davranış sergilemeyen kişilere uygulanan cezai muueyyide sözkonusudur. İyi Parti Tüm Türkiye'de olduğu gibi Zonguldak ilinde de herkesi kucaklayan ve iktidara yürüyen bir parti olduğunu herkese göstermiştir ve göstermeye de devam edecektir” ifadelerini kullandı.   GÜN İÇİNDE BİLGİLENDİRME YAPILDI İYİ Parti Zonguldak İl Başkanlığından gün içinde Şenol Barutcu’nun disiplin sürecine ilişkin şu bilgilendirme yapıldı; “Partimiz Devrek İlçe örgütüne kayıtlı üyemiz Şenol Barutçu bir süredir  yaptığı sosyal medya paylaşımları  ile partimiz birlik ve beraberliğini bozucu ve partimiz il  yönetiminin   görüşlerini yansıtmayan ve de partimizi kurumsal olarak yıpratan  paylaşımlarda bulunup ,tavır ve davranışlar sergilediği den  İl Başkanlığımızca hakkında ihraç talepli disiplin soruşturulması başlatılmıştır Kamuoyuna saygıyla duyurulur”  

İYİ Parti Zonguldak İl Yönetim Kurulu üyesi Erdal Gülay, İYİ Parti Devrek ilçe eski Başkanı Şenol Barutcu’nun Trabzon kökenli vatandaşları hedef alan şovenist paylaşımlarına ateş püskürmüş İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen’i de hedef alan açıklamalarda bulunmuştu. Yaşanan sıcak gelişmelerin ardından İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen’den akşam saatlerinde KARAR67’ye açıklama yapıldı.

 

PARTİ İLKERLERİNE UYGU DAVRANIŞ SERGİLEMEDİ

 

Erkmen açıklamasında, “  Partimiz Devrek teşkilatı üyesi bir kişinin daha öncede birkaç kez uyarılmasına rağmen partimiz birlik ve beraberliğini zarar verici yazılar yazıp sosyal medyada yazılı ve görsel paylaşımlarda bulunmakta ısrar etmesi ve de en son yaptığı paylaşımın partimizde hiç kimsenin benimsemediği üstelik biz birlik beraberlik derken ayrımcılık yapan paylaşımı nedeniyle başkanlığımca ihraç talebiyle Disiplin kuruluna sevk edilmiştir. Ve bu konuda basın duyurusu yapılarak kamuoyuyla paylaşılmıştır.  Ekte Partimiz resmi sayfasında da görebileceğiniz duyurumuz mevcuttur. Dolayısıyla Partimizde kesinlikle ayrışma değil partimiz genel politikalarına uygun davranış sergilemeyen kişilere uygulanan cezai muueyyide sözkonusudur. İyi Parti Tüm Türkiye'de olduğu gibi Zonguldak ilinde de herkesi kucaklayan ve iktidara yürüyen bir parti olduğunu herkese göstermiştir ve göstermeye de devam edecektir” ifadelerini kullandı.

 

GÜN İÇİNDE BİLGİLENDİRME YAPILDI

İYİ Parti Zonguldak İl Başkanlığından gün içinde Şenol Barutcu’nun disiplin sürecine ilişkin şu bilgilendirme yapıldı; “Partimiz Devrek İlçe örgütüne kayıtlı üyemiz Şenol Barutçu bir süredir  yaptığı sosyal medya paylaşımları  ile partimiz birlik ve beraberliğini bozucu ve partimiz il  yönetiminin   görüşlerini yansıtmayan ve de partimizi kurumsal olarak yıpratan  paylaşımlarda bulunup ,tavır ve davranışlar sergilediği den  İl Başkanlığımızca hakkında ihraç talepli disiplin soruşturulması başlatılmıştır Kamuoyuna saygıyla duyurulur”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.