Seferler başlıyor ama biletler el yakıyor

31.05.2020 - 18:02, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3040+ kez okundu.
 

Seferler başlıyor ama biletler el yakıyor

Otobüs seyahatlerinde yeni dönem başlıyor. Coronavirüs önlemleri çerçevesinde otobüs seyahat kuralları kuralları değişiyor. Şehirlerarası seyahat yasağının kaldırılacak olmasının ardından otobüs şirketleri de hijyen kurallarını belirledi. Personel siperlik kullanacak. Otobüsler yüzde 50 dolulukla çalışacak. Yolcular iniş ve binişlerde sadece arka kapıyı kullanacak.   Diğer taraftan Zonguldak’a gidiş-dönüş seferleri 1 Haziran itibari ile başlıyor. Zonguldak’ta hizmet veren 3 büyük otobüs firmasının bilet fiyatları ise dudak uçuklattı. Zonguldak’tan Ankara seferleri 90 ile 115 lira arasında değişirken Metro turizmin saatine göre 90 liraya kadar düştüğü görüldü. KAMİL KOÇ ZONGULDAK- ANKARA FİYATLARI

Otobüs seyahatlerinde yeni dönem başlıyor. Coronavirüs önlemleri çerçevesinde otobüs seyahat kuralları kuralları değişiyor. Şehirlerarası seyahat yasağının kaldırılacak olmasının ardından otobüs şirketleri de hijyen kurallarını belirledi. Personel siperlik kullanacak. Otobüsler yüzde 50 dolulukla çalışacak. Yolcular iniş ve binişlerde sadece arka kapıyı kullanacak.

 

Diğer taraftan Zonguldak’a gidiş-dönüş seferleri 1 Haziran itibari ile başlıyor. Zonguldak’ta hizmet veren 3 büyük otobüs firmasının bilet fiyatları ise dudak uçuklattı. Zonguldak’tan Ankara seferleri 90 ile 115 lira arasında değişirken Metro turizmin saatine göre 90 liraya kadar düştüğü görüldü.

KAMİL KOÇ ZONGULDAK- ANKARA FİYATLARI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.