Sarhoş, ayyaş! Senin ne olduğunu bilmeyen mi var?

07.10.2019 - 13:50, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2187+ kez okundu.
 

Sarhoş, ayyaş! Senin ne olduğunu bilmeyen mi var?

Cumhurbaşkanı danışmanlarından Yiğit Bulut, Başkent Hastanesi kurucusu CHP Zonguldak eski Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Haberal hakkında "Bu Haberal denilen adama hayat boyu güvenmedim, güvenmem... Eğer sayın Bahçeli hala oradaysa acilen başka hastaneye nakil edilmeli" diye yazdı. Haberal'ın MHP Milletvekili oğlu Erkan Haberal, Yiğit Bulut’a ateş püskürerek "Ayyaş, yine çok içmişsin" diye yanıt verdi. “HABERAL’A GÜVENMEM” Yiğit Bulut’un sosyal medya hesabı üzerinden Başkent Hastanesi’nin kurucusu Prof. Dr. Mehmet Haberal’ı hedef alarak “Bir noktanın da altını çizmeliyim; 2001 krizi ve Mehmet Haberal’ın hastanesi’ne teslim edilen Ecevit! VE SONRASI YAŞANANLAR! Bu Haberal denilen adama hayat boyu güvenmedim, güvenmem… EĞER SAYIN BAHÇELİ hala ordaysa acilen başka hastaneye nakil edilmeli!BUNU BU KONUDA ÇOK ŞEY BİLEN, BİZZAT YAŞAYAN BİR TÜRK VATANDAŞI VE BİR TÜRK MİLLİYETÇİSİ OLARAK SÖYLÜYORUM! BU HABERAL DENEN ADAM TÜRK MİLLETİ’ne asla iyilik yapmaz! YAPAMAZ!” ifadelerini kullandı. “HANGİ TARAFTASIN” Yiğit Bulut’un yazdıklarına karşılık Mehmet Haberal’ın oğlu MHP Ankara Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Erkan Haberal sosyal medya hesabından, Yiğit Bulut’a yönelik, “Sarhoş ayyaş senin ne olduğunu bilmeyen mi var?” diye yazdı. Haberal daha sonra şu ifadelerin yer aldığı paylaşımlar da yaptı: “Yine çok içmişsin! Bildiklerimi anlatabilirim ama.. Araya kimleri koyup iş istediğini verilmeyince de… Bence içince yazma sapıtıyorsun. Adı yiğit olup kendisi yiğitlikten nasibini almamış zat beni engellemiş. Savcıları kaçak,hakimleri FETÖ üyeliğinden ceza yemiş kumpas kurucular senin ithamlarını didik didik ettikleri halde başaramadılar. Sahi sen hangi taraftasın?”

Cumhurbaşkanı danışmanlarından Yiğit Bulut, Başkent Hastanesi kurucusu CHP Zonguldak eski Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Haberal hakkında "Bu Haberal denilen adama hayat boyu güvenmedim, güvenmem... Eğer sayın Bahçeli hala oradaysa acilen başka hastaneye nakil edilmeli" diye yazdı. Haberal'ın MHP Milletvekili oğlu Erkan Haberal, Yiğit Bulut’a ateş püskürerek "Ayyaş, yine çok içmişsin" diye yanıt verdi.

“HABERAL’A GÜVENMEM”

Yiğit Bulut’un sosyal medya hesabı üzerinden Başkent Hastanesi’nin kurucusu Prof. Dr. Mehmet Haberal’ı hedef alarak “Bir noktanın da altını çizmeliyim; 2001 krizi ve Mehmet Haberal’ın hastanesi’ne teslim edilen Ecevit! VE SONRASI YAŞANANLAR! Bu Haberal denilen adama hayat boyu güvenmedim, güvenmem… EĞER SAYIN BAHÇELİ hala ordaysa acilen başka hastaneye nakil edilmeli!BUNU BU KONUDA ÇOK ŞEY BİLEN, BİZZAT YAŞAYAN BİR TÜRK VATANDAŞI VE BİR TÜRK MİLLİYETÇİSİ OLARAK SÖYLÜYORUM! BU HABERAL DENEN ADAM TÜRK MİLLETİ’ne asla iyilik yapmaz! YAPAMAZ!” ifadelerini kullandı.

“HANGİ TARAFTASIN”

Yiğit Bulut’un yazdıklarına karşılık Mehmet Haberal’ın oğlu MHP Ankara Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Erkan Haberal sosyal medya hesabından, Yiğit Bulut’a yönelik, “Sarhoş ayyaş senin ne olduğunu bilmeyen mi var?” diye yazdı. Haberal daha sonra şu ifadelerin yer aldığı paylaşımlar da yaptı: “Yine çok içmişsin! Bildiklerimi anlatabilirim ama.. Araya kimleri koyup iş istediğini verilmeyince de… Bence içince yazma sapıtıyorsun. Adı yiğit olup kendisi yiğitlikten nasibini almamış zat beni engellemiş. Savcıları kaçak,hakimleri FETÖ üyeliğinden ceza yemiş kumpas kurucular senin ithamlarını didik didik ettikleri halde başaramadılar. Sahi sen hangi taraftasın?”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.