Öztürk farkını konuşturuyor, meşaleyi tutuşturuyor!

15.08.2019 - 13:54, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3693+ kez okundu.
 

Öztürk farkını konuşturuyor, meşaleyi tutuşturuyor!

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, İlçede bitme noktasına gelen futbol ateşini Gökçebeyspor ile yeniden canlandırmak için geçtiğimiz günlerde başkanlık makamında toplantı düzenledi. Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Öztürk; “Gökçebeyspor benim dönemimde en güzel ve en özel dönemlerini yaşamış olup şehirle de bütünleşerek Zonguldak Süper Amatör Ligde ses getiren bir ekip haline gelmişti. Takımımız zor dönemler geçirdi. Her zaman dediğim gibi spora ve sporcuya destek vermeye devam edeceğiz. Takımımızı bu sezon yeniden yapılandırarak güçlü bir yönetim güçlü bir takım anlayışıyla Gökçebey’de futbol ateşini yeniden yakmak istiyoruz. Bu sezon süper amatör lige çıkıp gelecek sezon mevcut kadromuza nokta takviyeler ile Bölgesel Amatör Lig’e oynayacak bir kadro ile şampiyonluk yarışı içinde olmak istiyoruz. Şimdiden İlçemize, Gökçebeyspor’umuza hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, İlçede bitme noktasına gelen futbol ateşini Gökçebeyspor ile yeniden canlandırmak için geçtiğimiz günlerde başkanlık makamında toplantı düzenledi.
Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Öztürk; “Gökçebeyspor benim dönemimde en güzel ve en özel dönemlerini yaşamış olup şehirle de bütünleşerek Zonguldak Süper Amatör Ligde ses getiren bir ekip haline gelmişti. Takımımız zor dönemler geçirdi. Her zaman dediğim gibi spora ve sporcuya destek vermeye devam edeceğiz. Takımımızı bu sezon yeniden yapılandırarak güçlü bir yönetim güçlü bir takım anlayışıyla Gökçebey’de futbol ateşini yeniden yakmak istiyoruz. Bu sezon süper amatör lige çıkıp gelecek sezon mevcut kadromuza nokta takviyeler ile Bölgesel Amatör Lig’e oynayacak bir kadro ile şampiyonluk yarışı içinde olmak istiyoruz. Şimdiden İlçemize, Gökçebeyspor’umuza hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.