Özel maske yaptırdılar

04.08.2020 - 15:12, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2343+ kez okundu.
 

Özel maske yaptırdılar

İYİ Parti Zonguldak Devrek ilçe teşkilatı Pandemi dolayısı ile parti üyelerine özel tasarım maske yaptırdı. Özel tasarım olan maske partinin logosunu ve Türk bayrağı içerisinde yer alan  Ulu  önder Mustafa Kemal Atatürk'ün resmini taşıyor. Başkan Yaşar Ocakçı ve yönetimi,  üyelerine özel tasarım olan maskeleri  dağıtmaya devam ederken maskelerin  yoğun ilgi gördüğü ve partililer tarafından beğeni ile karşılandığı öğrenildi.

İYİ Parti Zonguldak Devrek ilçe teşkilatı Pandemi dolayısı ile parti üyelerine özel tasarım maske yaptırdı.

Özel tasarım olan maske partinin logosunu ve Türk bayrağı içerisinde yer alan  Ulu  önder Mustafa Kemal Atatürk'ün resmini taşıyor. Başkan Yaşar Ocakçı ve yönetimi,  üyelerine özel tasarım olan maskeleri  dağıtmaya devam ederken maskelerin  yoğun ilgi gördüğü ve partililer tarafından beğeni ile karşılandığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.