Otomobil ile TIR çarpıştı: 4’ü çocuk 8 yaralı

21.08.2019 - 19:04, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2487+ kez okundu.
 

Otomobil ile TIR çarpıştı: 4’ü çocuk 8 yaralı

Karabük’te meydana gelen trafik kazasında yabancı plakalı otomobil ile TIR’ın çarpışması sonucu 4’ü çocuk olmak üzere 8 kişi yaralandı.  Edinilen bilgiye göre, Karabük istikametinden Eskipazar istikametine seyir halinde olan Rahmi Göksu(46) yönetimindeki yabancı plakalı otomobil, Bilal C. idaresindeki 78 BS 770 plakalı TIR’ın Organize Sanayi Kavşağından dönüş yaptığı sırada çarpıştı. Kazada Bilal C.(30), Rahmi G.(46), Büşra G.(13), Talha G.(9), Cansu Tuğba G.(15), Bersu G.(8), Fatoş G.(41) ve Halime Ş.(73) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine 112, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.  Hastanede tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken kaza ile ilgili inceleme başlatıldı. 

Karabük’te meydana gelen trafik kazasında yabancı plakalı otomobil ile TIR’ın çarpışması sonucu 4’ü çocuk olmak üzere 8 kişi yaralandı. 
Edinilen bilgiye göre, Karabük istikametinden Eskipazar istikametine seyir halinde olan Rahmi Göksu(46) yönetimindeki yabancı plakalı otomobil, Bilal C. idaresindeki 78 BS 770 plakalı TIR’ın Organize Sanayi Kavşağından dönüş yaptığı sırada çarpıştı. Kazada Bilal C.(30), Rahmi G.(46), Büşra G.(13), Talha G.(9), Cansu Tuğba G.(15), Bersu G.(8), Fatoş G.(41) ve Halime Ş.(73) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine 112, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. 
Hastanede tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken kaza ile ilgili inceleme başlatıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.