Only you my darling! Büyük kavuşma böyle görüntülendi

07.10.2019 - 19:29, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 4634+ kez okundu.
 

Only you my darling! Büyük kavuşma böyle görüntülendi

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Ayhan Önk'e Devlet Hastanesi önünde sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Doktor Aynar Önk'ün genç eşi İdil Önk, hastane önündeki kayalıklara "Her yaşında yine yine benim ol. İyi ki doğdum, aşkım kocam" yazılı pankart astı. Büyük kavuşma ise saniye saniye görüntülendi. Pankartın olduğu alana çıkan Doktor Önk, genç eşini öperek kutlama pastasını üfledi. Olay sırasında video çeken hastalar ise ‘Only you’ şarkısı ile çifte eşlik etti.

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Ayhan Önk'e Devlet Hastanesi önünde sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Doktor Aynar Önk'ün genç eşi İdil Önk, hastane önündeki kayalıklara "Her yaşında yine yine benim ol. İyi ki doğdum, aşkım kocam" yazılı pankart astı.

Büyük kavuşma ise saniye saniye görüntülendi. Pankartın olduğu alana çıkan Doktor Önk, genç eşini öperek kutlama pastasını üfledi. Olay sırasında video çeken hastalar ise ‘Only you’ şarkısı ile çifte eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.