Ömer Selim Başkanımın emrindeyim! Video haber

20.03.2019 - 14:37, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 3217+ kez okundu.
 

Ömer Selim Başkanımın emrindeyim! Video haber

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Zonguldak Madenci Anıtında düzenlenen açık hava toplantısında vatandaşlara hitap ediyor. Zonguldak vatandaşların mitinge büyük ilgi gösterdiği görüldü. EMRİNDEYİM ZONGULDAK’TA MHP İLE CENTİLMENCE BİR MÜCADELE HALİNDEYİZ. İnşallah bu mücadele devam edecek. Ömer Selim başkan yanıma gel. Sağıma gel. Bu Kılıçdaroğlu her şeyi yanlış anlayabilir. Ömer Başkanı seviyor mu Zonguldak. Ömer beyi uzun yıllardan bu yana tanıyoruz. Sözü eri adamdır. Çalışkan adamdır. Düzgün, dürüst adamdır. Anadolu’nun güzel bir sözü var. Ömer Selim Başkan su kaynatmamıştır. Şimdi Ömer Selim Başkan hem partimizin hem de Cumhrubaşkanımızın adayıdır. Bu yiğit, çalışkan adama 31 Mart’ta sandıkları patlatarak destek olacak mısınız? Ben de söz veriyorum. Süleyman Soylu ve İçişleri Bakanı olarak Ömer Selim Alan başkanımın emrindeyim. Zonguldak’ın emrindeyim. Az önce yollardan yürüdüm 2 defa yürüdüm. Bir şey yapmışlar ne olduğunu anlamadım. Düşeceğim kafamı yaracağım PKK’lılar gülecek.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Zonguldak Madenci Anıtında düzenlenen açık hava toplantısında vatandaşlara hitap ediyor. Zonguldak vatandaşların mitinge büyük ilgi gösterdiği görüldü.

EMRİNDEYİM

ZONGULDAK’TA MHP İLE CENTİLMENCE BİR MÜCADELE HALİNDEYİZ. İnşallah bu mücadele devam edecek. Ömer Selim başkan yanıma gel. Sağıma gel. Bu Kılıçdaroğlu her şeyi yanlış anlayabilir. Ömer Başkanı seviyor mu Zonguldak. Ömer beyi uzun yıllardan bu yana tanıyoruz. Sözü eri adamdır. Çalışkan adamdır. Düzgün, dürüst adamdır. Anadolu’nun güzel bir sözü var. Ömer Selim Başkan su kaynatmamıştır. Şimdi Ömer Selim Başkan hem partimizin hem de Cumhrubaşkanımızın adayıdır. Bu yiğit, çalışkan adama 31 Mart’ta sandıkları patlatarak destek olacak mısınız? Ben de söz veriyorum. Süleyman Soylu ve İçişleri Bakanı olarak Ömer Selim Alan başkanımın emrindeyim. Zonguldak’ın emrindeyim. Az önce yollardan yürüdüm 2 defa yürüdüm. Bir şey yapmışlar ne olduğunu anlamadım. Düşeceğim kafamı yaracağım PKK’lılar gülecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.