Ömer Selim Alan'ın duygusal anları

20.03.2019 - 16:07, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 2244+ kez okundu.
 

Ömer Selim Alan'ın duygusal anları

Zonguldak 31 Mart seçimlerine adım adım yaklaşırken siyasileri ağırlayamaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile başlayan süreç MHP lideri Devlet Bahçeli ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun mitingleri devam etti.   Ak Parti ise iki dev mitingte de Madenci anıtını doldururken özellikle Süleyman Soylu’nun mitinginde büyük coşku vardı. En yakın dönemde gerçekleşen Bahçeli mitinginden daha kalabalık olan Bakan Soylu’nun mitingi sırasında Başkan adayı Alan’ın da PKK ile mücadelenin anlatıldığı sırada duygulandığı görüldü. Bakan Soylu’nun şehit ve gaziler ile ilgili söylemleri sırasında duygulanan Alan daha sonra Soylu tarafından çağrılarak ‘Ömer Selim Başkanın emrindeyim’ cümlesini kullanması ise sahada seçim çalışmaları için gece gündüz çalışan Ak Parti teşkilatlarında duygusal anların yaşanmasına neden oldu.   Diğer taraftan Zonguldak son olarak CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Zonguldak’ta yapacağı mitinge kitlendi. Seçimin keskin virajlarından olacak olan miting sonrası 31 Mart sonuçlarının aşağı yukarı netleşeceği düşünülüyor.

Zonguldak 31 Mart seçimlerine adım adım yaklaşırken siyasileri ağırlayamaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile başlayan süreç MHP lideri Devlet Bahçeli ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun mitingleri devam etti.

 

Ak Parti ise iki dev mitingte de Madenci anıtını doldururken özellikle Süleyman Soylu’nun mitinginde büyük coşku vardı. En yakın dönemde gerçekleşen Bahçeli mitinginden daha kalabalık olan Bakan Soylu’nun mitingi sırasında Başkan adayı Alan’ın da PKK ile mücadelenin anlatıldığı sırada duygulandığı görüldü. Bakan Soylu’nun şehit ve gaziler ile ilgili söylemleri sırasında duygulanan Alan daha sonra Soylu tarafından çağrılarak ‘Ömer Selim Başkanın emrindeyim’ cümlesini kullanması ise sahada seçim çalışmaları için gece gündüz çalışan Ak Parti teşkilatlarında duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

 

Diğer taraftan Zonguldak son olarak CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Zonguldak’ta yapacağı mitinge kitlendi. Seçimin keskin virajlarından olacak olan miting sonrası 31 Mart sonuçlarının aşağı yukarı netleşeceği düşünülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.