Öğrencilere 'Nutuk' hediye etti

03.12.2019 - 13:48, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2232+ kez okundu.
 

Öğrencilere 'Nutuk' hediye etti

Devrek Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Hüseyin Okay ve beraberindekiler, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt'u makamında ziyaret ettiler. Dünya Engelliler Günü dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarette Başkan Bozkurt, öğrencilere Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından kaleme alınan "Nutuk" u hediye etti. Bu duyarlı davranışından dolayı Başkan Bozkurt'a teşekkür eden ekip, çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diledi.

Devrek Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Hüseyin Okay ve beraberindekiler, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt'u makamında ziyaret ettiler.

Dünya Engelliler Günü dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarette Başkan Bozkurt, öğrencilere Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından kaleme alınan "Nutuk" u hediye etti.

Bu duyarlı davranışından dolayı Başkan Bozkurt'a teşekkür eden ekip, çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.