O partide flaş gelişme! Kadın eli değecek!

15.08.2019 - 13:37, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2916+ kez okundu.
 

O partide flaş gelişme! Kadın eli değecek!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kadın hakları üzerine çalışmalar yapan derneklerin tavsiyeleri üzerine, kadın kolları kurmaya karar verdiklerini daha önce belirtmişti. Akşener "Ben de yıllarca kadın hareketinin içinden gelen bir hoca olarak bu eksiği gördüm. 1 Nisan'dan sonra tüzük kongresi yapacağız ve kadın kollarımızı kuracağız." ifadelerini kullanarak tüzük kurultayının akabinde Kadın Kolları kurulma inisiyatifini il başkanlıklarına bırakmıştı.   Edinilen bilgilere göre Zonguldak İYİ Parti İl Başkanlığı Zonguldak'ta Kadın Kolları Başkanlığı kurulacağı açıklandı. Yeni yönetim şemasının ardından Divan kurulu ile birlikte görevlendirilmeler yapılacağı öğrenilirken hali hazırda il yönetiminde bulunan 9 kadar kadın siyasetçiden bir tanesinin İYİ Parti Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı olacağı öğrenildi. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kadın hakları üzerine çalışmalar yapan derneklerin tavsiyeleri üzerine, kadın kolları kurmaya karar verdiklerini daha önce belirtmişti. Akşener "Ben de yıllarca kadın hareketinin içinden gelen bir hoca olarak bu eksiği gördüm. 1 Nisan'dan sonra tüzük kongresi yapacağız ve kadın kollarımızı kuracağız." ifadelerini kullanarak tüzük kurultayının akabinde Kadın Kolları kurulma inisiyatifini il başkanlıklarına bırakmıştı.

 

Edinilen bilgilere göre Zonguldak İYİ Parti İl Başkanlığı Zonguldak'ta Kadın Kolları Başkanlığı kurulacağı açıklandı. Yeni yönetim şemasının ardından Divan kurulu ile birlikte görevlendirilmeler yapılacağı öğrenilirken hali hazırda il yönetiminde bulunan 9 kadar kadın siyasetçiden bir tanesinin İYİ Parti Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı olacağı öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.