Niyazi Kıransoy'a büyük şok!

16.10.2020 - 18:33, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 1939+ kez okundu.
 

Niyazi Kıransoy'a büyük şok!

Milliyetçi Hareket Partisi’nde genel merkezin tek adaylı gidileceğini açıklamasına rağmen Niyazi Kıransoy’un muhalefet ederek ikinci bir liste çıkaracağını açıklamasının ardından flaş gelişmeler yaşanıyor. Kıransoy’Un yönetiminde olan ve yakın ekip üyelerinden olan Halim Burnaz, MHP İl Başkanı Varol Demirköse’yi makamında ziyaret ederek kongrede genel merkezin talimatlarına uyduğunu ve Demirköse’yi destekleyeceğini dile getirdi. Diğer taraftan Demirköse ise Halim burnaz ile yol yürümek istediğini kendisini bu sebeple il yönetim listesinde görmeyi arzuladığını dile getirdi. Yaşanan flaş gelişme muhalefet kanadında moral bozukluğuna neden olurken Kıransoy’un Pazar günü aday olup olmayacağı ise merak konusu oldu. “BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ” MHP İl Başkanı Varol Demirköse, Halim Burnaz ile yol yürüyeceklerini dile getirerek, “İstiklal için birlik, istikbal için dirlik, kazanan Türkiye olacak. Türk’ün Türk’ten başka dostu yokken Ülkücü’nün Ülkücü’den başka kardeşi yok diyen Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli’ye sadakat şerefimizdir diyen herkese gönlümüz kapıları sonuna kadar açıktır. Halim Kardeşimle oturduk. Herhangi bir küskünlüğümüz yoktu. Biz hepimiz beraberiz. Kendisi ile beraber İnşallah yol yürüyeceğiz” dedi. “GENEL MERKEZİMİZ NE DERSE O” Halim Burnaz ise kırgınlıkların bir kenara bırakıldığını beliterek yaptığı, “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyefendi tek liste olarak mevcut il başkanımız Varol Demirköese’yi aday gösterdi. Bizim bu karara diyecek bir sözümüz olamaz. Birlik beraberlik içinde daha önce olan küskünlük ve kırgınlıklara perde çekerek yol yürümeye karar verdik. Kendisinin yanına geldim. Sağ olsun kendisi bizleri çok iyi ağırladı. Samimi olarak sözümüzü aldık kendisinden. Bundan sonra birlikte beraber yol yürüyeceğiz. Liderimiz ne derse o. Diğer arkadaşlarımız da çağrı olması halinde yanımızda yer alacaklardır. Kongre sürecinde illaki yüksek sesler olur. Niyazi Başkanımız da kongrede aday olduğunu belirtti. Kavga gürültü olmadan birlik beraberlik içinde Genel Merkezimizin gösterdiği yol ile kongremizi gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi’nde genel merkezin tek adaylı gidileceğini açıklamasına rağmen Niyazi Kıransoy’un muhalefet ederek ikinci bir liste çıkaracağını açıklamasının ardından flaş gelişmeler yaşanıyor. Kıransoy’Un yönetiminde olan ve yakın ekip üyelerinden olan Halim Burnaz, MHP İl Başkanı Varol Demirköse’yi makamında ziyaret ederek kongrede genel merkezin talimatlarına uyduğunu ve Demirköse’yi destekleyeceğini dile getirdi.

Diğer taraftan Demirköse ise Halim burnaz ile yol yürümek istediğini kendisini bu sebeple il yönetim listesinde görmeyi arzuladığını dile getirdi. Yaşanan flaş gelişme muhalefet kanadında moral bozukluğuna neden olurken Kıransoy’un Pazar günü aday olup olmayacağı ise merak konusu oldu.

“BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ”

MHP İl Başkanı Varol Demirköse, Halim Burnaz ile yol yürüyeceklerini dile getirerek, “İstiklal için birlik, istikbal için dirlik, kazanan Türkiye olacak. Türk’ün Türk’ten başka dostu yokken Ülkücü’nün Ülkücü’den başka kardeşi yok diyen Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli’ye sadakat şerefimizdir diyen herkese gönlümüz kapıları sonuna kadar açıktır. Halim Kardeşimle oturduk. Herhangi bir küskünlüğümüz yoktu. Biz hepimiz beraberiz. Kendisi ile beraber İnşallah yol yürüyeceğiz” dedi.

“GENEL MERKEZİMİZ NE DERSE O”

Halim Burnaz ise kırgınlıkların bir kenara bırakıldığını beliterek yaptığı, “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyefendi tek liste olarak mevcut il başkanımız Varol Demirköese’yi aday gösterdi. Bizim bu karara diyecek bir sözümüz olamaz. Birlik beraberlik içinde daha önce olan küskünlük ve kırgınlıklara perde çekerek yol yürümeye karar verdik. Kendisinin yanına geldim. Sağ olsun kendisi bizleri çok iyi ağırladı. Samimi olarak sözümüzü aldık kendisinden. Bundan sonra birlikte beraber yol yürüyeceğiz. Liderimiz ne derse o. Diğer arkadaşlarımız da çağrı olması halinde yanımızda yer alacaklardır. Kongre sürecinde illaki yüksek sesler olur. Niyazi Başkanımız da kongrede aday olduğunu belirtti. Kavga gürültü olmadan birlik beraberlik içinde Genel Merkezimizin gösterdiği yol ile kongremizi gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.