Ne yazık ki arşiv unutmuyor beyler!

17.02.2020 - 20:35, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3492+ kez okundu.
 

Ne yazık ki arşiv unutmuyor beyler!

İYİ Parti Zonguldak kongre süresince ilçelerde kongrelerini gerçekleştirirken İYİ Partililer 23 Şubat Pazar günü gerçekleştirilecek olan Merkez ilçe kongresine kitlenmiş durumda. Süreç içerisinde İl yönetimi ve mevcut ilçe başkanı Erdal Gülay’ın desteği ile adaylığını açıklayan Dilay Küçük’ün ardından iş adamı Bülent Karakoç’un da adaylığını açıklayacağı öğrenildi. Diğer taraftan Dilay Küçük’ün basın açıklamasına ilişkin partiden servis edilen fotoğraflarda Küçük’ün ‘Bozkurt’ işareti yaptığı dikkatlerden kaçmadı. ÜLKÜCÜLERE LAF EDEMEZSİNİZ İYİ Parti’nin kuruluş aşamasının ardından yapılan il kongresinde ise hatırlanacağı üzere Dilay Küçük ve Sertan Kuzu arasında yaşanan ‘Ülkücülük’ tartışması kavgaya dönüşmüş haberi Show Tv’nin bile manşetten vermişti. Kongre devam ederken Dilay Küçük’ün MHP’den gelen Ülkücülere yönelik ayrılıkçı sözleri üzerine parti kuruluşunda büyük emekleri olan Ülkü Ocakları Genel Merkezi eski yönetici Sertan Kuzu, “Bu partide Ülkücülere laf edemezsiniz. Bu parti bizim emeklerimizle kuruldu” demişti.   ÜLKÜCÜ ALERJİSİ İYİ Parti Merkez İlçe Başkan adayı Dilay Küçük’ün kongrede Ülkücülere sataşması ve ayrıştırmasının ardından Merkez İlçe Başkanlığı için yaptığı basın açıklamasında bozkurt işareti yapması ise manidar karşılandı. ‘O gün öyle bu gün böyle’ siyaseti ile adaylığını açıklayan Dilay Küçük’ün ‘Ülkücü alerjisi’ parti tabanında rahatsız yaratmaya devam ediyor. Arbedenin yaşandığı kongrede Dilay Küçük ise sol kökenliler hareket etmiş ve Ülkücü camiaya yönelik sert sözler söylediği iddia edilmişti. SHOW TV ANA HABER BÜLTENİNDE VERİLEN HABER VİDEOSU;  

İYİ Parti Zonguldak kongre süresince ilçelerde kongrelerini gerçekleştirirken İYİ Partililer 23 Şubat Pazar günü gerçekleştirilecek olan Merkez ilçe kongresine kitlenmiş durumda.

Süreç içerisinde İl yönetimi ve mevcut ilçe başkanı Erdal Gülay’ın desteği ile adaylığını açıklayan Dilay Küçük’ün ardından iş adamı Bülent Karakoç’un da adaylığını açıklayacağı öğrenildi. Diğer taraftan Dilay Küçük’ün basın açıklamasına ilişkin partiden servis edilen fotoğraflarda Küçük’ün ‘Bozkurt’ işareti yaptığı dikkatlerden kaçmadı.

ÜLKÜCÜLERE LAF EDEMEZSİNİZ

İYİ Parti’nin kuruluş aşamasının ardından yapılan il kongresinde ise hatırlanacağı üzere Dilay Küçük ve Sertan Kuzu arasında yaşanan ‘Ülkücülük’ tartışması kavgaya dönüşmüş haberi Show Tv’nin bile manşetten vermişti. Kongre devam ederken Dilay Küçük’ün MHP’den gelen Ülkücülere yönelik ayrılıkçı sözleri üzerine parti kuruluşunda büyük emekleri olan Ülkü Ocakları Genel Merkezi eski yönetici Sertan Kuzu, “Bu partide Ülkücülere laf edemezsiniz. Bu parti bizim emeklerimizle kuruldu” demişti.

 

ÜLKÜCÜ ALERJİSİ

İYİ Parti Merkez İlçe Başkan adayı Dilay Küçük’ün kongrede Ülkücülere sataşması ve ayrıştırmasının ardından Merkez İlçe Başkanlığı için yaptığı basın açıklamasında bozkurt işareti yapması ise manidar karşılandı. ‘O gün öyle bu gün böyle’ siyaseti ile adaylığını açıklayan Dilay Küçük’ün ‘Ülkücü alerjisi’ parti tabanında rahatsız yaratmaya devam ediyor. Arbedenin yaşandığı kongrede Dilay Küçük ise sol kökenliler hareket etmiş ve Ülkücü camiaya yönelik sert sözler söylediği iddia edilmişti.

SHOW TV ANA HABER BÜLTENİNDE VERİLEN HABER VİDEOSU;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.