Mükerrem Ayçiçek'in listesinde bomba isimler

28.08.2020 - 18:14, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3143+ kez okundu.
 

Mükerrem Ayçiçek'in listesinde bomba isimler

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan’ın Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı kongresine aday olmayacağını açıklamasının ardından Ak Parti Genel Merkezi Mükerrem Ayçiçek’i başkan adayı olarak açıklamıştı.   Ak Parti Genel Merkezinden yapılan tebliğ sonrasında kongre çalışmalarına başlayan Ayçiçek’in yönetim için AK Partili isimlerden havuz oluşturduğu öğrenildi.   Kulislerden elde edilen bilgilere göre ortaya çıkan 8 isim; Lütfiye Zilan Nihat Keloğlu Nihat Oruç, Hüseyin Yıldız, Aşkın Demirci, Deniz Kavraz, Avukat Çağla Dursun

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan’ın Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı kongresine aday olmayacağını açıklamasının ardından Ak Parti Genel Merkezi Mükerrem Ayçiçek’i başkan adayı olarak açıklamıştı.

 

Ak Parti Genel Merkezinden yapılan tebliğ sonrasında kongre çalışmalarına başlayan Ayçiçek’in yönetim için AK Partili isimlerden havuz oluşturduğu öğrenildi.

 

Kulislerden elde edilen bilgilere göre ortaya çıkan 8 isim;

Lütfiye Zilan

Nihat Keloğlu

Nihat Oruç,

Hüseyin Yıldız,

Aşkın Demirci,

Deniz Kavraz,

Avukat Çağla Dursun

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.