Müjdeler peşpeşe geldi! Bayram dönüşü açılıyor!

26.07.2020 - 13:15, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3048+ kez okundu.
 

Müjdeler peşpeşe geldi! Bayram dönüşü açılıyor!

Ak Parti Zonguldak İl Yönetim Kurulu üyesi Muammer Avcı, Zonguldak’ta Karayolları tarafından sürdürülen çalışmalar hakkında kamuoyunu bilgilendirdi. Ak Partili Avcı, Kozlu Köprülü kavşak, Mithatpaşa Tünelleri ve Ankara yolu üzerine sürdürülen çalışmalara ilişki bilgilendirme yaparken müjdeleri de eksik etmedi.   20 AĞUSTOS’A KADAR TAMAMLANACAK Avcı Mithatpaşa tünellerine ilişkin açıklamasında, “Mithatpaşa tünellerinin içerisinde çalışmalar hızla devam ediyor. Bir yandan T2 tüplerini, emniyet açısından içeriden birbirlerine bağlayan 20 metrelik geçiş çalışmaları devam ederken, diğer taraftan tünel içerisinde dün itibari ile son 39 metresi kalan kısmının açılmasına devam ediliyor. İki tüpte yapılan gün ışığını görme çalışmalarının, fevkalâde bir durum olmadığı takdirde 20 Ağustos 2020 'ye kadar tamamlanması bekleniyor. Tamamlanmasının ardından gün ışığını görme merasimine Ulaştırma Bakanımız, Adil Karaismailoğlu beyin katılım sağlaması söz konusu olacaktır.   “BAYRAM DÖNÜŞÜ AÇILACAK” Muammer Avcı Kozlu köprülü kavşak ile ilgili, “Zonguldak-İstanbul aksındaki Kozlu köprülü kavşağında, Zonguldak'tan Fatih sitesi istikameti tarafına geçişi sağlayan, 85 metre uzunluğundaki köprüde asfaltlama, yarın(26.07.2020) sabah saat: 07:00'den itibaren başlayacak. Asfalt serilmesi önümüzdeki hafta Salı günü itibari ile tamamlanacak ve köprü bayram dönüşü trafiğe açılacak. Daha sonra Fatih sitesi-Zonguldak istikametindeki 55 metrelik köprü geçişinin imalatına başlanacak ve nasipse bu yılın 12. ayı itibari ile proje tamamlanmış olacak” ifadelerini kullandı.   ANKARA YOLUNDA ASFALT ÇALIŞMALARI Ak Partili Avcı son açıklamasında ise, “Uzun süredir asfaltlanması beklenen Zonguldak-Devrek arası yol ile ilgili beklenen haber nihayet geldi. Bir süredir yüklenici firma sahibinin yeğeni, Kadir Bey ile yaptığımız görüşmeler neticesinde; -Sapça tüneli girişine iş makineleri, asfalt serim aracı, finişer ve ağır araçların sevkiyatına başlandı. -Sevki gerçekleştirilen araçlarla kısmi lokasyonlarda asfalt serilmesi yapıldı. Diğer taraftan da asfaltlama öncesi yol rehabilite çalışmaları hızla devam ediyor. -Kurban bayramından hemen sonra 06.08.2020 Perşembe günü ,Sapça tünellerinden, Zonguldak istikametine doğru asfalt serilmeye başlanacak. Gökgöl tüneline kadar BSK(Bitümlü Sıcak Karışımlı)'lı asfalt kesintisiz bir şekilde tamamlanacak. -Aynı şekilde Zonguldak-Sapça tüneli arası olan ters istikametteki yolda, dere içi kanal betonlama ıslah çalışmalarına paralel asfaltlama çalışmaları da tamamlanmış olacak. -Bu çalışmaların yanında Sapça tüneli-Bakacakkadı sapağı arasındaki bazı lokasyonlardada asfaltlama çalışmaları gerçekleştirilecek. Tüm bu çalışmalar bu yıl sonuna kadar tamamlanacak. -Devrek-Zonguldak arası Eğerci sapağındaki köprülü kavşak çalışmaları dün itibari ile tamamlandı.

Ak Parti Zonguldak İl Yönetim Kurulu üyesi Muammer Avcı, Zonguldak’ta Karayolları tarafından sürdürülen çalışmalar hakkında kamuoyunu bilgilendirdi. Ak Partili Avcı, Kozlu Köprülü kavşak, Mithatpaşa Tünelleri ve Ankara yolu üzerine sürdürülen çalışmalara ilişki bilgilendirme yaparken müjdeleri de eksik etmedi.

 

20 AĞUSTOS’A KADAR TAMAMLANACAK

Avcı Mithatpaşa tünellerine ilişkin açıklamasında, “Mithatpaşa tünellerinin içerisinde çalışmalar hızla devam ediyor. Bir yandan T2 tüplerini, emniyet açısından içeriden birbirlerine bağlayan 20 metrelik geçiş çalışmaları devam ederken, diğer taraftan tünel içerisinde dün itibari ile son 39 metresi kalan kısmının açılmasına devam ediliyor. İki tüpte yapılan gün ışığını görme çalışmalarının, fevkalâde bir durum olmadığı takdirde 20 Ağustos 2020 'ye kadar tamamlanması bekleniyor. Tamamlanmasının ardından gün ışığını görme merasimine Ulaştırma Bakanımız, Adil Karaismailoğlu beyin katılım sağlaması söz konusu olacaktır.

 

“BAYRAM DÖNÜŞÜ AÇILACAK”

Muammer Avcı Kozlu köprülü kavşak ile ilgili, “Zonguldak-İstanbul aksındaki Kozlu köprülü kavşağında, Zonguldak'tan Fatih sitesi istikameti tarafına geçişi sağlayan, 85 metre uzunluğundaki köprüde asfaltlama, yarın(26.07.2020) sabah saat: 07:00'den itibaren başlayacak. Asfalt serilmesi önümüzdeki hafta Salı günü itibari ile tamamlanacak ve köprü bayram dönüşü trafiğe açılacak. Daha sonra Fatih sitesi-Zonguldak istikametindeki 55 metrelik köprü geçişinin imalatına başlanacak ve nasipse bu yılın 12. ayı itibari ile proje tamamlanmış olacak” ifadelerini kullandı.

 

ANKARA YOLUNDA ASFALT ÇALIŞMALARI

Ak Partili Avcı son açıklamasında ise, “Uzun süredir asfaltlanması beklenen Zonguldak-Devrek arası yol ile ilgili beklenen haber nihayet geldi. Bir süredir yüklenici firma sahibinin yeğeni, Kadir Bey ile yaptığımız görüşmeler neticesinde;

-Sapça tüneli girişine iş makineleri, asfalt serim aracı, finişer ve ağır araçların sevkiyatına başlandı.

-Sevki gerçekleştirilen araçlarla kısmi lokasyonlarda asfalt serilmesi yapıldı. Diğer taraftan da asfaltlama öncesi yol rehabilite çalışmaları hızla devam ediyor.

-Kurban bayramından hemen sonra 06.08.2020 Perşembe günü ,Sapça tünellerinden, Zonguldak istikametine doğru asfalt serilmeye başlanacak. Gökgöl tüneline kadar BSK(Bitümlü Sıcak Karışımlı)'lı asfalt kesintisiz bir şekilde tamamlanacak.

-Aynı şekilde Zonguldak-Sapça tüneli arası olan ters istikametteki yolda, dere içi kanal betonlama ıslah çalışmalarına paralel asfaltlama çalışmaları da tamamlanmış olacak.

-Bu çalışmaların yanında Sapça tüneli-Bakacakkadı sapağı arasındaki bazı lokasyonlardada asfaltlama çalışmaları gerçekleştirilecek. Tüm bu çalışmalar bu yıl sonuna kadar tamamlanacak.

-Devrek-Zonguldak arası Eğerci sapağındaki köprülü kavşak çalışmaları dün itibari ile tamamlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.