MUÇODER kuruldu! İki gazeteci de kurucu üye oldu!

08.11.2019 - 13:12, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2198+ kez okundu.
 

MUÇODER kuruldu! İki gazeteci de kurucu üye oldu!

Mutlu Çocuklar Derneği Zonguldak’ta kurularak ‘Minikleri sevindirmek’ için yola koyuldu. MU-ÇO-DER Zonguldak’ta tanınmış isimlerin kuruculuğu ile Tansu Yıldırım Başkanlığında kuruldu. Derneğin amacı ise ihtiyaç sahibi çocukların bir nebze yüzünü güldürmek olarak belirlendi. MU-ÇO-DER YÖNETİM KURULU Tansu Yıldırım Başkan Bülent Karakoç Halkla İlişkiler ve Organizasyonlardan Sor. Başkan Yardımcısı TC Tolga Gören Propaganda ve Sosyal Hizmetlerden Sor. Başkan Yardımcısı Ali Kuzcuk Sekreter Sinan Poyraz Sayman Erhan Çayır Bilim ve Teknolojiden Sorumlu Atilla Öksüz Basın, Yayın ve Medyadan Sorumlu Batuhan Karamalak İletişim ve Tanıtımlardan Sorumlu Orhan Bozkurt Kültür ve Sanattan Sorumlu Eyüp Çaylı Eğitim ve Stratejiden Sorumlu Handan Duysak Aktimur Gençlerden Sorumlu Özgecan Turhan STK’lardan Sorumlu Özkan Yurtaçan Mali İşlerden Sorumlu Tugay Delikanlı Ar-ge’den Sorumlu Fatma Nur Aydın Sosyal Medyadan Sorumlu

Mutlu Çocuklar Derneği Zonguldak’ta kurularak ‘Minikleri sevindirmek’ için yola koyuldu. MU-ÇO-DER Zonguldak’ta tanınmış isimlerin kuruculuğu ile Tansu Yıldırım Başkanlığında kuruldu. Derneğin amacı ise ihtiyaç sahibi çocukların bir nebze yüzünü güldürmek olarak belirlendi.

MU-ÇO-DER YÖNETİM KURULU

Tansu Yıldırım Başkan

Bülent Karakoç Halkla İlişkiler ve Organizasyonlardan Sor. Başkan Yardımcısı

TC Tolga Gören Propaganda ve Sosyal Hizmetlerden Sor. Başkan Yardımcısı

Ali Kuzcuk Sekreter

Sinan Poyraz Sayman

Erhan Çayır Bilim ve Teknolojiden Sorumlu

Atilla Öksüz Basın, Yayın ve Medyadan Sorumlu

Batuhan Karamalak İletişim ve Tanıtımlardan Sorumlu

Orhan Bozkurt Kültür ve Sanattan Sorumlu

Eyüp Çaylı Eğitim ve Stratejiden Sorumlu

Handan Duysak Aktimur Gençlerden Sorumlu

Özgecan Turhan STK’lardan Sorumlu

Özkan Yurtaçan Mali İşlerden Sorumlu

Tugay Delikanlı Ar-ge’den Sorumlu

Fatma Nur Aydın Sosyal Medyadan Sorumlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.