Mithatpaşa'da ışık göründü

07.07.2020 - 14:54, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3155+ kez okundu.
 

Mithatpaşa'da ışık göründü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın her aşamasını yakından takip ettiği, Zonguldak'ta kent trafiğini rahatlatacak Mithatpaşa tünelleri inşaatı devam ederken tünellerden birinde ışığın görüldüğü öğrenildi. Bir tüpün açılmasının ardından diğer tüpün açılmasına ise 50 metre kaldığı öğrenilirken tüm çalışmalarının bitmesinin akabinde bakanlık nezdinden açılış merasimi gerçekleştirileceği belirtiliyor.   Diğer taraftan tünel inşaatında büyük emek veren mühendis ve işçiler tünel içinde bayrak açarak afer pozu verdi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın her aşamasını yakından takip ettiği, Zonguldak'ta kent trafiğini rahatlatacak Mithatpaşa tünelleri inşaatı devam ederken tünellerden birinde ışığın görüldüğü öğrenildi. Bir tüpün açılmasının ardından diğer tüpün açılmasına ise 50 metre kaldığı öğrenilirken tüm çalışmalarının bitmesinin akabinde bakanlık nezdinden açılış merasimi gerçekleştirileceği belirtiliyor.

 

Diğer taraftan tünel inşaatında büyük emek veren mühendis ve işçiler tünel içinde bayrak açarak afer pozu verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.