Mithatpaşa'da hummalı çalışma

13.02.2020 - 12:16, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3712+ kez okundu.
 

Mithatpaşa'da hummalı çalışma

Zonguldak Belediyesine bağlı Su İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, Mithatpaşa Mahallesi Hüseyin Öztek Sokak’ta, içme suyu ana hat ve bina abone bağlantıları yenileme çalışmaları başladı.  Mahalle sakinlerinin talebi üzerine, içme suyunun düzenli olarak gelememesi tespit edilmesi ve belediyeye gelen talep üzerine yapılan inceleme neticesinde si işlerine bağlı ekipler tarafından çalışma başlatıldı. 60 metrelik ana hat içme suyu yenileme çalışmaları kısa süre içerisinde bitirilmesi hedeflendiği Zonguldak Belediyesi tarafından açıklandı.

Zonguldak Belediyesine bağlı Su İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, Mithatpaşa Mahallesi Hüseyin Öztek Sokak’ta, içme suyu ana hat ve bina abone bağlantıları yenileme çalışmaları başladı. 

Mahalle sakinlerinin talebi üzerine, içme suyunun düzenli olarak gelememesi tespit edilmesi ve belediyeye gelen talep üzerine yapılan inceleme neticesinde si işlerine bağlı ekipler tarafından çalışma başlatıldı. 60 metrelik ana hat içme suyu yenileme çalışmaları kısa süre içerisinde bitirilmesi hedeflendiği Zonguldak Belediyesi tarafından açıklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.