Milli Eğitim Müdürü Kapıcı görevi bıraktı!

24.10.2019 - 15:08, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2351+ kez okundu.
 

Milli Eğitim Müdürü Kapıcı görevi bıraktı!

Zonguldak’ta bürokraside yaşanan değişim rüzgarı arasında Milli Eğitim İl Müdürü Murat Kapıcı’nın da adının geçtiği belirtilmişti. Milli Eğitim özellikle son 2 senedir Zonguldak gündeminden bir türlü düşmemişti.   Edinilen bilgilere göre Milli Eğitim İl Müdürü Murat Kapıcı’nın görevini yardımcısı Harun Akgül’e devrederek il dışına çıktığı öğrenildi. Adının görevden alınacağı şeklinde geçen Kapıcı’nın bu süreçte uzun süreli il dışına çıkması ise manidar karşılandı. Kapıcı’nın Ankara’da temaslarda bulunup bulunmayacağı merak ediliyor.  

Zonguldak’ta bürokraside yaşanan değişim rüzgarı arasında Milli Eğitim İl Müdürü Murat Kapıcı’nın da adının geçtiği belirtilmişti. Milli Eğitim özellikle son 2 senedir Zonguldak gündeminden bir türlü düşmemişti.

 

Edinilen bilgilere göre Milli Eğitim İl Müdürü Murat Kapıcı’nın görevini yardımcısı Harun Akgül’e devrederek il dışına çıktığı öğrenildi. Adının görevden alınacağı şeklinde geçen Kapıcı’nın bu süreçte uzun süreli il dışına çıkması ise manidar karşılandı. Kapıcı’nın Ankara’da temaslarda bulunup bulunmayacağı merak ediliyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.