Milli Eğitim İl Müdürü Harun Akgül'den açıklama geldi!

28.01.2020 - 18:54, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2867+ kez okundu.
 

Milli Eğitim İl Müdürü Harun Akgül'den açıklama geldi!

Zonguldak’ta uzun yıllar hizmet veren Gazi İlköğretim Okulu’nun yıkılarak yerine yeni bina yapılmasına karar verilmiş akabinde yeni okul içinde çalışmalar başlamıştı. Devlet kaynaklarından aktarılan 13 Milyon Lira ile 24 derslikli devasa bir okul olan Gazi Ortaokulu için veliler isyan etti. “İKİ OKUL BİRLEŞEREK YENİ BİNAYA TAŞINACAK” Mevcut okulda eğitim öğretim hayatına devam ederken Mihatpaşa İlköğretime alınan Gazi İlköğretim öğrencilere yeni dönemde ise yeni yapılan okullarına geri dönecekti. Ancak son elde edilen bilgilere göre Mithatpaşa ile 467 Evler İlkokulu birleşerek aynı zamanda Gazi İlkokulu yeni binasına taşınarak Gazi İlkokulu öğrencileri Mithatpaşa İlkokulu Binasında öğrenimine devam edeceği bildirildi. “DÜŞÜNCE SAFHASINDAYIZ” Diğer taraftan konu ile ilgili Milli Eğitim İl Müdürü Harun Akgül açıklama yaparak, “Şimdilik bir değerlendirme söz konusu. Herhangi bir karar alınmış değil. Devlet imkanlarını en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Nihayetinde son karar Sayın Valimiz Erdoğan Bektaş’ın olacaktır. Dediğimiz gibi alınmış bir karara yok. İstişare ederek düşünce safhasını gerçekleştiriyoruz” dedi.

Zonguldak’ta uzun yıllar hizmet veren Gazi İlköğretim Okulu’nun yıkılarak yerine yeni bina yapılmasına karar verilmiş akabinde yeni okul içinde çalışmalar başlamıştı. Devlet kaynaklarından aktarılan 13 Milyon Lira ile 24 derslikli devasa bir okul olan Gazi Ortaokulu için veliler isyan etti.

“İKİ OKUL BİRLEŞEREK YENİ BİNAYA TAŞINACAK”

Mevcut okulda eğitim öğretim hayatına devam ederken Mihatpaşa İlköğretime alınan Gazi İlköğretim öğrencilere yeni dönemde ise yeni yapılan okullarına geri dönecekti. Ancak son elde edilen bilgilere göre Mithatpaşa ile 467 Evler İlkokulu birleşerek aynı zamanda Gazi İlkokulu yeni binasına taşınarak Gazi İlkokulu öğrencileri Mithatpaşa İlkokulu Binasında öğrenimine devam edeceği bildirildi.

“DÜŞÜNCE SAFHASINDAYIZ”

Diğer taraftan konu ile ilgili Milli Eğitim İl Müdürü Harun Akgül açıklama yaparak, “Şimdilik bir değerlendirme söz konusu. Herhangi bir karar alınmış değil. Devlet imkanlarını en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Nihayetinde son karar Sayın Valimiz Erdoğan Bektaş’ın olacaktır. Dediğimiz gibi alınmış bir karara yok. İstişare ederek düşünce safhasını gerçekleştiriyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.