MHP Zonguldak'ta milletvekili bile çıkarır!

25.11.2019 - 15:18, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 1914+ kez okundu.
 

MHP Zonguldak'ta milletvekili bile çıkarır!

Zonguldak’ta siyasi partiler kongre sürecine doğru ilerlerken Ülkücü camia içinde de İl başkanı arayışları başlamıştı. Zonguldak’ta MHP’nin ileri gelenleri arasında ise eski il başkanı Nihat Aygün’ün ‘Ağabey rolü’ ile birlikte MHP’ye dönmesi gerektiği yüksek sesle konuşulmuştu. KARAR67.com’un gündeme getirdiği bomba iddiaların ardından bir çok telefon aldığını belirten Aygün ise ilk değerlendirmesini yaptı. Nihat Aygün, “MHP benim yuvam. Görev verilirse görevden kaçmam. Ben seve seve MHP’de görev alırım” ifadelerini kullandı. “SEVE SEVE MHP’YE GELİRİM” Her zaman dediğim gibi bizde, Ülkücü harekette görev istenmez. Bizde görev verilir. Verildiği zaman da görevden de kaçılmaz. Ama MHP il başkanlığı için ismi geçen 5-6 adet arkadaşımız da var. Hepsi Ülkücüdür. Hepsi de bu görevi yapabilirler. Fakat ne kadar çok aday çıkarsa parti de bir o kadar bölünür. MHP bu bölünmeden yara alır, zarar görür. Ama bu arkadaşlarım, kardeşlerim veya Ülkücü Hareketin tabanı şahsıma ağabey olarak ihtiyaç olduğunu söylerlerse ben seve seve göreve gelirim. Teşkilatı toparlamada hep beraber el ele vererek çalışırız. Bir adam tek başına hiçtir. El ele vererek MHP’yi Zonguldak’ta eski günlerine döndürebiliriz. Biz MHP’yi 1999’da ikinci milletvekili az bir oyla kaybettik bu çalışmayla oldu. Birlik beraberliği yakalamıştık. Tek yumruk çalıştık. Kendi evlerimize hiç gitmedik. Çalışırsak MHP Zonguldak’ta yine layık olduğu yere gelecektir. Hatta 1. Parti konumuna bile gelebilir. Bir çok belediye de alır, milletvekili de çıkarır. Ama birlik beraberlik olmazsa hiçbir şey olmaz. Birlik beraberlik çok önemli. MHP öyle bir durumda Zonguldak’ta olduğu yerde saymaya devam eder. Bana davet olur ‘ağabey gel’ derlerse ben seve seve MHP’ye giderim.

Zonguldak’ta siyasi partiler kongre sürecine doğru ilerlerken Ülkücü camia içinde de İl başkanı arayışları başlamıştı. Zonguldak’ta MHP’nin ileri gelenleri arasında ise eski il başkanı Nihat Aygün’ün ‘Ağabey rolü’ ile birlikte MHP’ye dönmesi gerektiği yüksek sesle konuşulmuştu. KARAR67.com’un gündeme getirdiği bomba iddiaların ardından bir çok telefon aldığını belirten Aygün ise ilk değerlendirmesini yaptı. Nihat Aygün, “MHP benim yuvam. Görev verilirse görevden kaçmam. Ben seve seve MHP’de görev alırım” ifadelerini kullandı.

“SEVE SEVE MHP’YE GELİRİM”

Her zaman dediğim gibi bizde, Ülkücü harekette görev istenmez. Bizde görev verilir. Verildiği zaman da görevden de kaçılmaz. Ama MHP il başkanlığı için ismi geçen 5-6 adet arkadaşımız da var. Hepsi Ülkücüdür. Hepsi de bu görevi yapabilirler. Fakat ne kadar çok aday çıkarsa parti de bir o kadar bölünür. MHP bu bölünmeden yara alır, zarar görür. Ama bu arkadaşlarım, kardeşlerim veya Ülkücü Hareketin tabanı şahsıma ağabey olarak ihtiyaç olduğunu söylerlerse ben seve seve göreve gelirim. Teşkilatı toparlamada hep beraber el ele vererek çalışırız. Bir adam tek başına hiçtir. El ele vererek MHP’yi Zonguldak’ta eski günlerine döndürebiliriz. Biz MHP’yi 1999’da ikinci milletvekili az bir oyla kaybettik bu çalışmayla oldu. Birlik beraberliği yakalamıştık. Tek yumruk çalıştık. Kendi evlerimize hiç gitmedik. Çalışırsak MHP Zonguldak’ta yine layık olduğu yere gelecektir. Hatta 1. Parti konumuna bile gelebilir. Bir çok belediye de alır, milletvekili de çıkarır. Ama birlik beraberlik olmazsa hiçbir şey olmaz. Birlik beraberlik çok önemli. MHP öyle bir durumda Zonguldak’ta olduğu yerde saymaya devam eder. Bana davet olur ‘ağabey gel’ derlerse ben seve seve MHP’ye giderim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.