MHP listesinde sürpriz isim

14.10.2020 - 18:30, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 1829+ kez okundu.
 

MHP listesinde sürpriz isim

  MHP İl Başkanı Varol Demirköse, Mevlüde Yalçıner’in Pazar günü gerçekleştirilecek kongrede listede olacağı sinyalleri verirken Demirköse Zonguldak’ı kucaklayacak bir yönetim oluşturmak istediklerini dile getirdi. MHP kasasından 65 Bin Lira para çıktığı ve ne olduğunun belli olmadığı yönünde yerel basında yer alan haberlere tepki gösteren Varol Demirköse her harcamanın kayıt altına alındığını ayrıca MHP Genel Merkezi’nin il başkanlığı bilançolarını onayladığının altını çizdi. “YALÇINER BİZİMLE YÜRÜYECEK” MHP’de sancılı bir görevden alma süreci yaşayan İl kadın Kolları eski Başkanı Mevlüde Yalçıner’in il yönetiminde bulunacağı sinyalleri veren Demirköse, “Bizim partimizde daha önce olanlar görevden alma değildi. Biz buna nöbet değişimi dedik. Benim daha önceki açıklamalarımda bu vardır. Mevlüde Yalçıner bizim daha önce çalıştığımız görev yaptığımız bir arkadaşımızdır. Biz o gün kendisi görevden ayrılırken demiştik ki, “Bu bir görev değişimidir. İleride kendisine daha büyük görevler verilebilir”. Biz sözümüzün eriyiz. Ne söylediysek onu yapıyoruz. MHP ailesi her geçen gün daha çok büyüyor. Mevlüde hanım kendisi bizle beraber İnşallah yürüyecektir” dedi. “GEREĞİ YAPILIR” Pazar günü gerçekleştirilecek olan il kongresinde karşı liste hazırlığında bulunan yönelik değerlendirmelerde bulunan MHP’li Demirköse, “MHP’de bir Ülkücülük hukuku vardır. Bilge liderimizin takdir ve talimatları ile bir kongre süreci yaşanacak. Bu noktada kendilerinin gösterdiği yol bellidir. Bizim camiamızda kimse genel merkeze karşı hareket etmez. Etmemelidir de. Liderimizin kararına karşı davranmak hiçbir Ülkücü’ye yakışmaz. Bunun gereği yapılır. “ dedi.

 

MHP İl Başkanı Varol Demirköse, Mevlüde Yalçıner’in Pazar günü gerçekleştirilecek kongrede listede olacağı sinyalleri verirken Demirköse Zonguldak’ı kucaklayacak bir yönetim oluşturmak istediklerini dile getirdi.

MHP kasasından 65 Bin Lira para çıktığı ve ne olduğunun belli olmadığı yönünde yerel basında yer alan haberlere tepki gösteren Varol Demirköse her harcamanın kayıt altına alındığını ayrıca MHP Genel Merkezi’nin il başkanlığı bilançolarını onayladığının altını çizdi.

“YALÇINER BİZİMLE YÜRÜYECEK”

MHP’de sancılı bir görevden alma süreci yaşayan İl kadın Kolları eski Başkanı Mevlüde Yalçıner’in il yönetiminde bulunacağı sinyalleri veren Demirköse, “Bizim partimizde daha önce olanlar görevden alma değildi. Biz buna nöbet değişimi dedik. Benim daha önceki açıklamalarımda bu vardır. Mevlüde Yalçıner bizim daha önce çalıştığımız görev yaptığımız bir arkadaşımızdır. Biz o gün kendisi görevden ayrılırken demiştik ki, “Bu bir görev değişimidir. İleride kendisine daha büyük görevler verilebilir”. Biz sözümüzün eriyiz. Ne söylediysek onu yapıyoruz. MHP ailesi her geçen gün daha çok büyüyor. Mevlüde hanım kendisi bizle beraber İnşallah yürüyecektir” dedi.

“GEREĞİ YAPILIR”

Pazar günü gerçekleştirilecek olan il kongresinde karşı liste hazırlığında bulunan yönelik değerlendirmelerde bulunan MHP’li Demirköse, “MHP’de bir Ülkücülük hukuku vardır. Bilge liderimizin takdir ve talimatları ile bir kongre süreci yaşanacak. Bu noktada kendilerinin gösterdiği yol bellidir. Bizim camiamızda kimse genel merkeze karşı hareket etmez. Etmemelidir de. Liderimizin kararına karşı davranmak hiçbir Ülkücü’ye yakışmaz. Bunun gereği yapılır. “ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.