‘Matruşka’ Zonguldak’ta sahnelenecek

04.12.2019 - 14:28, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2678+ kez okundu.
 

‘Matruşka’ Zonguldak’ta sahnelenecek

Adana Devlet Tiyatrosu’nun hazırlayıp sunduğu ‘Matruşka’ adlı oyun Zonguldak Devlet Tiyatrosu’nda sahnelenecek. Tek perdelik oyun 6 Aralık Cuma günü 20.00’de, 7 Aralık Cumartesi günü ise 14.00 ila 20.00 seanslarında sahnelenecek. Tuncer Cücenoğlu’nun yazdığı Hakan Boyav’ın yönettiği oyunun konusu ise şöyle: “Hiçbirimizin yabancı olmadığı durumlar, duygular, anlarlar. Kadın-erkek ilişkileri.” Oyuncular ise şöyle: Gökhan Doğan ve Burçin Börü.

Adana Devlet Tiyatrosu’nun hazırlayıp sunduğu ‘Matruşka’ adlı oyun Zonguldak Devlet Tiyatrosu’nda sahnelenecek.
Tek perdelik oyun 6 Aralık Cuma günü 20.00’de, 7 Aralık Cumartesi günü ise 14.00 ila 20.00 seanslarında sahnelenecek. Tuncer Cücenoğlu’nun yazdığı Hakan Boyav’ın yönettiği oyunun konusu ise şöyle:
“Hiçbirimizin yabancı olmadığı durumlar, duygular, anlarlar. Kadın-erkek ilişkileri.” Oyuncular ise şöyle:
Gökhan Doğan ve Burçin Börü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.