Korona tahlilleri gece yarısı belli olacak

26.02.2020 - 19:23, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3201+ kez okundu.
 

Korona tahlilleri gece yarısı belli olacak

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz korona virüsü şüphesi olan şahışların tahlil sonuçlarının gece yarısı belli olacağını dile getirdi. Yavuzyılmaz açıklamasında, "Zonguldak Halkına Duyurulur! Şehrimizdeki İranlı şoförlerden alınarak Ankara'ya gönderilen numunelerin sonuçlarını gece yarısı öğrenmiş olacağız. Bu kişilerin coronavirus taşıyıp taşımadıkları bu gece netlik kazanacaktır. Panik yapmayalım, tedbirli olalım" dedi

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz korona virüsü şüphesi olan şahışların tahlil sonuçlarının gece yarısı belli olacağını dile getirdi. Yavuzyılmaz açıklamasında, "Zonguldak Halkına Duyurulur!

Şehrimizdeki İranlı şoförlerden alınarak Ankara'ya gönderilen numunelerin sonuçlarını gece yarısı öğrenmiş olacağız. Bu kişilerin coronavirus taşıyıp taşımadıkları bu gece netlik kazanacaktır.

Panik yapmayalım, tedbirli olalım" dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.