Kız meslek yıkılacak diye bir şey yok

03.10.2019 - 16:39, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2660+ kez okundu.
 

Kız meslek yıkılacak diye bir şey yok

Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunmak için basın ile bir araya geldi. Toplantıya  Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan ve Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan da katıldı.   Tosun konuşmasında, "Kiymetli vekilimiz dedi. Kiz meslek yıkılacak diye bir olay yok. Hemen olacak iş değil. İstişare ile ortak bir yol bulunur. Hastane aynı yerine yapılmasına karar verildi. İyiki de karar verildi. Yoksa uzayabilirdi. Kız meslek yıkılacak diye bir şey yok. Kalabalık bir bölge olacak orası." dedi.     Zeki Tosun açıklamasının devamında, "Mithatpasa tünelini gezdik. Artık sona doğru gidiliyor. Hızlı bir sekilde çalışılıyor" dedi.   Başkan Tosun devamında, "vekilimiz vekaletler ilgili açıklama yaptı. Hamdi beyin yanında ben yoktum. Vekillerimiz de valilerimiz de emniyet müdürümüz de bu sehirde bir şeyler yapmak için uğraşıyorlar" dedi.

Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunmak için basın ile bir araya geldi. Toplantıya  Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan ve Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan da katıldı.

 

Tosun konuşmasında, "Kiymetli vekilimiz dedi. Kiz meslek yıkılacak diye bir olay yok. Hemen olacak iş değil. İstişare ile ortak bir yol bulunur. Hastane aynı yerine yapılmasına karar verildi. İyiki de karar verildi. Yoksa uzayabilirdi. Kız meslek yıkılacak diye bir şey yok. Kalabalık bir bölge olacak orası." dedi.

 

 

Zeki Tosun açıklamasının devamında, "Mithatpasa tünelini gezdik. Artık sona doğru gidiliyor. Hızlı bir sekilde çalışılıyor" dedi.

 

Başkan Tosun devamında, "vekilimiz vekaletler ilgili açıklama yaptı. Hamdi beyin yanında ben yoktum. Vekillerimiz de valilerimiz de emniyet müdürümüz de bu sehirde bir şeyler yapmak için uğraşıyorlar" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.