Kilimli'den aday mı oluyor?

SİYASET 28.10.2018 - 15:55, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 1944+ kez okundu.
 

Kilimli'den aday mı oluyor?

Mart ayında yapılan olan yerel seçimlere yönelik süreç devam ederken siyasi partilerden aday adayı olacak isimler çıkmaya başladı. Seçimin en ateşli geçeceği ilçelerden olan Kilimli’de Ak Parti aday adaylarının yanı sıra İYİ Parti’den de aday adayı isimleri konuşmaya başlandı. Kulislerden elde edilen bilgilere göre Erol Yaşa’nın İYİ Parti’den Kilimli Belediye Başkan aday adayı olduğu iddia edildi.  

Mart ayında yapılan olan yerel seçimlere yönelik süreç devam ederken siyasi partilerden aday adayı olacak isimler çıkmaya başladı. Seçimin en ateşli geçeceği ilçelerden olan Kilimli’de Ak Parti aday adaylarının yanı sıra İYİ Parti’den de aday adayı isimleri konuşmaya başlandı.

Kulislerden elde edilen bilgilere göre Erol Yaşa’nın İYİ Parti’den Kilimli Belediye Başkan aday adayı olduğu iddia edildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.