Kılıçlar çekildi! Hakkı Güney'den Turpçu'ya bombardıman!

15.02.2020 - 14:01, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2801+ kez okundu.
 

Kılıçlar çekildi! Hakkı Güney'den Turpçu'ya bombardıman!

Pazar günü gerçekleştirilecek kongre öncesinde Şerafettin Turpcu ile İl Başkanı Hakkı Güney arasında sert göndermeler yaşanıyor. Turpcu yaptığı açıklamada Hakkı Güney'in ağlamasına gönderme yaparak yerel seçimden sonra neden ağlamadığını sordu. Bu sözler üzerine Hakkı Güney ise, "Ben bazıları gibi timsah göz yaşları dökemem" diyerek cevap verdi.   Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak eski Milletvekili Şerafettin Turpcu, CHP İl Başkanı Hakkı Güney'in önceki gün yaptığı basın açıklamasında döktüğü gözyaşlarını siyaset için kullandı. Güney'in gözyaşı döktüğü fotoğrafı kullanan Turpçu, "Mademki tutamayacağımız gözyaşlarımız varmış, il başkan adaylığımızı açıkladığımız toplantıda değilde, Zonguldak’ta CHP’nin; 24 haziranda oylarının 20’sini, 31 Mart’ta da il belediyesini kaybettiğinde akıtıp gereğini yapsaydık daha anlamlı olmaz mıydı?" ifadelerini kullanmıştı. TİMSAH GÖZ YAŞLARI DÖKMEM CHP İl Başkanı Hakkı Güney ise bu sözlere çok sert cevap verdi. Güney açıklamasında, "Ben partililerimizin bana verdiği destekten ötürü duygulandım. Ben bazıları gibi timsah göz yaşları dökmem. Biz Cumhuriyet Halk Partisi sevdamız için gözyaşı döktük. Partimiz sevdamız. Ben insanım. Bu sebepten duygulandım normaldir. Ancak kendisi bunu bile siyasi malzeme haline getirmeye çalışıyor. Ben görevimi yaptım. 24 Haziran'da görevden kaçanlar utansın. " dedi.

Pazar günü gerçekleştirilecek kongre öncesinde Şerafettin Turpcu ile İl Başkanı Hakkı Güney arasında sert göndermeler yaşanıyor. Turpcu yaptığı açıklamada Hakkı Güney'in ağlamasına gönderme yaparak yerel seçimden sonra neden ağlamadığını sordu. Bu sözler üzerine Hakkı Güney ise, "Ben bazıları gibi timsah göz yaşları dökemem" diyerek cevap verdi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak eski Milletvekili Şerafettin Turpcu, CHP İl Başkanı Hakkı Güney'in önceki gün yaptığı basın açıklamasında döktüğü gözyaşlarını siyaset için kullandı. Güney'in gözyaşı döktüğü fotoğrafı kullanan Turpçu, "Mademki tutamayacağımız gözyaşlarımız varmış, il başkan adaylığımızı açıkladığımız toplantıda değilde, Zonguldak’ta CHP’nin; 24 haziranda oylarının 20’sini, 31 Mart’ta da il belediyesini kaybettiğinde akıtıp gereğini yapsaydık daha anlamlı olmaz mıydı?" ifadelerini kullanmıştı.

TİMSAH GÖZ YAŞLARI DÖKMEM

CHP İl Başkanı Hakkı Güney ise bu sözlere çok sert cevap verdi. Güney açıklamasında, "Ben partililerimizin bana verdiği destekten ötürü duygulandım. Ben bazıları gibi timsah göz yaşları dökmem. Biz Cumhuriyet Halk Partisi sevdamız için gözyaşı döktük. Partimiz sevdamız. Ben insanım. Bu sebepten duygulandım normaldir. Ancak kendisi bunu bile siyasi malzeme haline getirmeye çalışıyor. Ben görevimi yaptım. 24 Haziran'da görevden kaçanlar utansın. " dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.