Kılıçdaroğlu, Hocayı ziyaret etti!

02.02.2019 - 16:12, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 3024+ kez okundu.
 

Kılıçdaroğlu, Hocayı ziyaret etti!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi'nde tedavi gören iş insanı Cemil Özgür'e "geçmiş olsun" ziyaretindeydi... Başkent Üniversitesi Kurucusu, Dünya Organ Nakli Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Haberal karşılayıp eşlik etti, anamuhalefet liderine. Özgür'ün son durumu ile ilgili bilgileri de paylaştı. İkili, katta tedavi gören diğer hastaları da ziyaret etti. Haberal, daha sonra Kılıçdaroğlu'nu makamında ağırladı.   CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi'ndeydi.... CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu ile Eski bakanlardan Erdoğan Toprak da CHP Liderine eşlik etti.   Konuklarını, Başkent Üniversitesi Kurucusu, Dünya Organ Nakli Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Haberal karşıladı....   Kılıçdaroğlu, tedavisi devam eden İş insanı Cemil Özgür'ü ziyaret etti önce....   Cemil Özgür, Prof. Dr. Mehmet Haberal için ayrı bir öneme sahip.... Tedavisiyle de bizzat ilgileniyor... Sağlık durumuyla ilgili bilgileri de CHP Liderine, Haberal anlattı.   Cemil Özgür'ün oğlu, Cahit Özgür ziyaretinden ötürü Kılıçdaroğluna teşekkür etti.   Kılıçdaroğlu ve Haberal, tedavi gören İş adamı Nazım Çapraz'ı ve diğer hastaları da ziyaret etti....   Prof. Dr. Haberal, daha sonra Kılıçdaroğlu, Toprak ve Kuşoğlu'nu makamında ağırladı....   Prof. Dr. Haberal sadece Türkiye'de değil, dünyada da birçok ilkin altına imza attı. Organ naklinde öncü.... Yeniden yaşam yolculuklarının mimarı.... Ve ay yıldızlı Türk bayrağını dünyanın en tepesinde, en üst düzeyde dalgalandırıyor....   CHP Lideri ve başdanışmanı istanbul milletvekili Toprak, Haberal'ı başarıları ve ülkesine yaşattığı gurur için bir kez daha tebrik etti.   Prof. Dr. Haberal, Mart ayında bir ilke daha imza atacak, Dünya organ nakli derneğinin ilk bölgesel toplantısını İstanbul'da gerçekleştirecek. Dünyayı İstanbul'da buluşturacak bu toplantının önemini de anlattı CHP Liderine....   Prof. Dr. Haberal, Türkiye'ye bir çok eser de kazandırdı. çeyrek asrı geride bırakan Başkent Üniversitesi, kaliteli eğitimde artık bir dünya markası... Ama O'nu bu düzeye çıkarmak kolay olmadı.... Sohbetin bir diğer konusu da bozkırdan ormana dönüşen o bilim yuvasıydı....   Ziyaretler ve sohbetin ardından Kılıçdaroğlu, beraberindekilerle Hastaneden ayrıldı....   Konuklarını, Prof. Dr. Mehmet Haberal uğurladı.   KAYNAK: KANAL B

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi'nde tedavi gören iş insanı Cemil Özgür'e "geçmiş olsun" ziyaretindeydi... Başkent Üniversitesi Kurucusu, Dünya Organ Nakli Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Haberal karşılayıp eşlik etti, anamuhalefet liderine. Özgür'ün son durumu ile ilgili bilgileri de paylaştı. İkili, katta tedavi gören diğer hastaları da ziyaret etti. Haberal, daha sonra Kılıçdaroğlu'nu makamında ağırladı.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi'ndeydi.... CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu ile Eski bakanlardan Erdoğan Toprak da CHP Liderine eşlik etti.

 

Konuklarını, Başkent Üniversitesi Kurucusu, Dünya Organ Nakli Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Haberal karşıladı....

 

Kılıçdaroğlu, tedavisi devam eden İş insanı Cemil Özgür'ü ziyaret etti önce....

 

Cemil Özgür, Prof. Dr. Mehmet Haberal için ayrı bir öneme sahip.... Tedavisiyle de bizzat ilgileniyor... Sağlık durumuyla ilgili bilgileri de CHP Liderine, Haberal anlattı.

 

Cemil Özgür'ün oğlu, Cahit Özgür ziyaretinden ötürü Kılıçdaroğluna teşekkür etti.

 

Kılıçdaroğlu ve Haberal, tedavi gören İş adamı Nazım Çapraz'ı ve diğer hastaları da ziyaret etti....

 

Prof. Dr. Haberal, daha sonra Kılıçdaroğlu, Toprak ve Kuşoğlu'nu makamında ağırladı....

 

Prof. Dr. Haberal sadece Türkiye'de değil, dünyada da birçok ilkin altına imza attı. Organ naklinde öncü.... Yeniden yaşam yolculuklarının mimarı.... Ve ay yıldızlı Türk bayrağını dünyanın en tepesinde, en üst düzeyde dalgalandırıyor....

 

CHP Lideri ve başdanışmanı istanbul milletvekili Toprak, Haberal'ı başarıları ve ülkesine yaşattığı gurur için bir kez daha tebrik etti.

 

Prof. Dr. Haberal, Mart ayında bir ilke daha imza atacak, Dünya organ nakli derneğinin ilk bölgesel toplantısını İstanbul'da gerçekleştirecek. Dünyayı İstanbul'da buluşturacak bu toplantının önemini de anlattı CHP Liderine....

 

Prof. Dr. Haberal, Türkiye'ye bir çok eser de kazandırdı. çeyrek asrı geride bırakan Başkent Üniversitesi, kaliteli eğitimde artık bir dünya markası... Ama O'nu bu düzeye çıkarmak kolay olmadı.... Sohbetin bir diğer konusu da bozkırdan ormana dönüşen o bilim yuvasıydı....

 

Ziyaretler ve sohbetin ardından Kılıçdaroğlu, beraberindekilerle Hastaneden ayrıldı....

 

Konuklarını, Prof. Dr. Mehmet Haberal uğurladı.

 

KAYNAK: KANAL B

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.