Keşke Burhan Onuk'un da böyle fotoğrafı olsaydı!

21.02.2020 - 14:17, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2388+ kez okundu.
 

Keşke Burhan Onuk'un da böyle fotoğrafı olsaydı!

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) AK Parti Grup Toplantısına katılan AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Belke Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Safranbolu evi maketi ile Safran Çiçeği tablosu hediye etti. Diğer taraftan AK Parti Zonguldak Gençlik Kollarında da değişim yaşanması bekleniyor. Yaş sınırına takılan Burhan Onuk’un yerine yeni bir başkan atacağı iddia ediliyor. Diğer taraftan Karabük gençlerinin fotoğrafını görenler “Keşke Zonguldak’ta gençlik kolları başkanı da böyle organizasyon yapabilseydi” ifadelerini kullandı.    

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) AK Parti Grup Toplantısına katılan AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Belke Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Safranbolu evi maketi ile Safran Çiçeği tablosu hediye etti.

Diğer taraftan AK Parti Zonguldak Gençlik Kollarında da değişim yaşanması bekleniyor. Yaş sınırına takılan Burhan Onuk’un yerine yeni bir başkan atacağı iddia ediliyor. Diğer taraftan Karabük gençlerinin fotoğrafını görenler “Keşke Zonguldak’ta gençlik kolları başkanı da böyle organizasyon yapabilseydi” ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.