Kent Konseyi Gençlik Meclisinde yeni dönem

14.12.2019 - 18:36, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 1234+ kez okundu.
 

Kent Konseyi Gençlik Meclisinde yeni dönem

Devrek Kent Konseyi Gençlik Meclisinde Emre Karaöz dönemi başladı. Zonguldak’ın Devrek İlçesinde gerçekleştirilen Kent Konseyi Gençlik Meclisi olağan genel kurul toplantısında yapılan seçimde eski başkan Emrullah Gülseven idareyi yeni başkan Emre Karaöz’e devretti. Belediye Nikah Salonunda gerçekleştirilen toplantıda Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt ve Kent Konseyi idarecileri hazır bulundu. Tek adayın olması nedeniyle oylama yapılmayan genel kurul toplantısında konuşan Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt,” Gençlerimize güvenim tamdır. Ben girdiğim seçimde de belediye başkanlığını gençlerimizin özverili çalışmaları neticesinde kazandım. Devrek Kent Konseyinin her birimine kapımız sonsuza kadar açıktır. Yeni yönetime başarılar diliyorum” diye konuştu.

Devrek Kent Konseyi Gençlik Meclisinde Emre Karaöz dönemi başladı.
Zonguldak’ın Devrek İlçesinde gerçekleştirilen Kent Konseyi Gençlik Meclisi olağan genel kurul toplantısında yapılan seçimde eski başkan Emrullah Gülseven idareyi yeni başkan Emre Karaöz’e devretti.
Belediye Nikah Salonunda gerçekleştirilen toplantıda Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt ve Kent Konseyi idarecileri hazır bulundu. Tek adayın olması nedeniyle oylama yapılmayan genel kurul toplantısında konuşan Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt,” Gençlerimize güvenim tamdır. Ben girdiğim seçimde de belediye başkanlığını gençlerimizin özverili çalışmaları neticesinde kazandım. Devrek Kent Konseyinin her birimine kapımız sonsuza kadar açıktır. Yeni yönetime başarılar diliyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.