Karaveli gecikti! Uysal ve Çakır gelmedi! Neler oldu!

SİYASET 27.09.2018 - 22:34, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 3328+ kez okundu.
 

Karaveli gecikti! Uysal ve Çakır gelmedi! Neler oldu!

AK Parti’de yerel seçim hazırlıkları sürerken AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Tahir Akyürek’in Zonguldak Ak Parti teşkilatına yaptığı ziyarette özel görüşmelerin yanı sıra dikkat çeken detaylar yaşandı. Tahir Akyürek’in Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun’un makamına girdiği sırada İl Genel Meclisi Necdet Karaveli’yi sorması dikkatlerden kaçmadı. Karaveli’nin cenazede olduğunun söylenmesi üzerine Akyürek, “Çağırın” diyerek Karaveli’nin de toplantıya gelmesini istedi. Diğer taraftan toplantının basına kapalı bölümünde Ak Parti İlçe Başkanları ve İlçe Belediye Başkanlarının Akyürek ile birebir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi. Görüşmelerin odak noktasında ise yerel seçimlere yönelik istek, talep ve önerilerin olduğu belirtildi. Diğer taraftan Akyürek’in ziyaretinde en dikkat çeken detay ise Ereğli teşkilatından en azından basına açık bölümünde herhangi bir katılımın olmayışı oldu. Toplantı saatlerinde Hüseyin Uysal salonda yokken Ak Parti İlçe Teşkilat Başkanı Fatih Çakır ise Ereğli Belediyespor-Antalyaspor maçını izlemek için tribünde olduğu öğrenildi. Aynı zamanda Tahir Akyürek’in basın toplantısı sırasında memnuniyeti yüzüne yansıdı. Akyürek, karşılamadan ve basın mensuplarının toplantıya gösterdiği ilgiye dikkat çekerek AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun’a, “Basınla aranız çok iyi başkanım” demesi yeni bir başka detay oldu.

AK Parti’de yerel seçim hazırlıkları sürerken AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Tahir Akyürek’in Zonguldak Ak Parti teşkilatına yaptığı ziyarette özel görüşmelerin yanı sıra dikkat çeken detaylar yaşandı. Tahir Akyürek’in Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun’un makamına girdiği sırada İl Genel Meclisi Necdet Karaveli’yi sorması dikkatlerden kaçmadı. Karaveli’nin cenazede olduğunun söylenmesi üzerine Akyürek, “Çağırın” diyerek Karaveli’nin de toplantıya gelmesini istedi.

Diğer taraftan toplantının basına kapalı bölümünde Ak Parti İlçe Başkanları ve İlçe Belediye Başkanlarının Akyürek ile birebir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi. Görüşmelerin odak noktasında ise yerel seçimlere yönelik istek, talep ve önerilerin olduğu belirtildi.

Diğer taraftan Akyürek’in ziyaretinde en dikkat çeken detay ise Ereğli teşkilatından en azından basına açık bölümünde herhangi bir katılımın olmayışı oldu. Toplantı saatlerinde Hüseyin Uysal salonda yokken Ak Parti İlçe Teşkilat Başkanı Fatih Çakır ise Ereğli Belediyespor-Antalyaspor maçını izlemek için tribünde olduğu öğrenildi.

Aynı zamanda Tahir Akyürek’in basın toplantısı sırasında memnuniyeti yüzüne yansıdı. Akyürek, karşılamadan ve basın mensuplarının toplantıya gösterdiği ilgiye dikkat çekerek AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun’a, “Basınla aranız çok iyi başkanım” demesi yeni bir başka detay oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.