KARAR67 etkili bir yayın hayatı sürdürüyor!

21.09.2019 - 20:31, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3457+ kez okundu.
 

KARAR67 etkili bir yayın hayatı sürdürüyor!

İhlas Haber Ajansı ZOnguldak Temsilcisi ve Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Onur Altındağ, KARAR67 Gazetesi'nin 1. Kuruluş yıl dönümünü yayımladığı mesaj ile kutladı. "KARAR67 ETKİLİ BİR YAYIN HAYATI SÜRDÜRÜYOR" Altındağ mesajında, "Toplumun sesi, gözü, kulağı kısacası 4. kuvveti olan basın camiasının kısa süre önce kurulmasına rağmen etkili yayın organi olan Karar67.com'un değerli imtiyaz sahibi Emin Yaşar Karamalak ve değerli Genel Yayın Yönetmeni Batuhan Karamalak'ı başarılarından ötürü kutluyorum. Birinci yılını dolduran Karar67, yayın hayatına başladığından bu yana etkili bir yayın hayatı sürdürmüş; toplumun vicdanı olmuştur. Uzun ömürlü bir yayın hayatı dilerken başarılarının devamını diliyorum" ifadelerine yer verdi.

İhlas Haber Ajansı ZOnguldak Temsilcisi ve Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Onur Altındağ, KARAR67 Gazetesi'nin 1. Kuruluş yıl dönümünü yayımladığı mesaj ile kutladı.

"KARAR67 ETKİLİ BİR YAYIN HAYATI SÜRDÜRÜYOR"

Altındağ mesajında, "Toplumun sesi, gözü, kulağı kısacası 4. kuvveti olan basın camiasının kısa süre önce kurulmasına rağmen etkili yayın organi olan Karar67.com'un değerli imtiyaz sahibi Emin Yaşar Karamalak ve değerli Genel Yayın Yönetmeni Batuhan Karamalak'ı başarılarından ötürü kutluyorum. Birinci yılını dolduran Karar67, yayın hayatına başladığından bu yana etkili bir yayın hayatı sürdürmüş; toplumun vicdanı olmuştur. Uzun ömürlü bir yayın hayatı dilerken başarılarının devamını diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.